Tule tekemään merkityksellistä työtä!

Kuvituskuva

Lead paragraph

Haaga-Helia tarjoaa dynaamisen ja innostavan korkeakouluyhteisön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Reilua 11 000 opiskelijaa tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-ala, journalismi, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. 

Visiomme on olla rohkea ja kansainvälinen työelämän uudistaja. Koulutustemme lisäksi kehitämme tulevaisuuden työelämää tiiviissä yhteistyössä yritysten ja TKI-kumppaneidemme kanssa. Kansainvälisyyteen mahdollisuuksia avaavat mm. koulutusvienti ja yhteistyö kumppanikorkeakoulujemme kanssa.

Viisi tärkeää arvoa ohjaavat kaikkea toimintaamme: rohkeus, vastuullisuus, yhdessä tekeminen, avoimuus ja arvostus. Yhteinen missiomme on avata ovia tulevaisuuden työelämään. Onnistumisemme mahdollistaa sitoutunut ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö.

Tällä hetkellä etsimme osaavaan joukkoomme

Tätä on Haaga-Helia

11 300
opiskelijaa
5
kampusta

Olemme rohkea uudistaja

Työtämme Haaga-Heliassa ohjaavat arvomme.

  • Rohkeus viittaa vahvaan kokeilukulttuuriin. 
  • Vastuullisuus näkyy muun muassa ilmastositoumuksessamme ja sijoituspolitiikassamme.
  • Yhdessä tekeminen kertoo, että yhdessä toimien olemme paljon enemmän kuin yksittäisinä toimijoina – joukkue voittaa aina yksilön.
  • Avoimuus haastaa meitä jakamaan osaamistamme ja tietoamme.
  • Arvostus näkyy toisten kunnioittamisena ja nöyryytenä myös omien tekemisten suhteen.