Tradenomi (AMK), liiketalous, Porvoo

Kuvituskuva opiskelijoita

Liiketalouden tradenomi saa äänensä kuuluville esimies-, asiantuntija- ja kehittämistehtävissä. Tradenomin tutkinto ja sitä edeltävät yritysyhteistyötä runsaasti sisältävät opinnot ovat työmarkkinoilla kovaa valuuttaa.

Haaga-Helian tradenomikoulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella liiketalouden osa-alueita monipuolisesti ja käytännönläheisesti, yhteistyössä yritysten kanssa. Perus- ja asiantuntijaopintojen sekä työharjoittelun myötä opiskelijalle kertyy laaja-alaista näkemystä ja liiketoimintaosaamisen pääomaa, jolle on kysyntää niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin työmarkkinoilla.

Koulutuksen tavoitteet:  

Liiketalouden tradenomilla on kokonaisvaltainen käsitys yritystoiminnasta. Liiketalouden tradenomi

 • osaa analysoida ja ymmärtää liiketalouden ilmiöitä.  
 • osaa toimia muuttuvissa olosuhteissa tulevaisuutta ennakoiden.  
 • ottaa huomioon liiketoiminnan kannattavuuden ja vastuullisuuden.
 • osaa työskennellä tiimeissä ja projekteissa. 
 • on rakentanut ammatillista verkostoa jo opintojensa aikana.
 • osaa hyödyntää tutkittua tietoa sekä soveltaa koulutuksessa hankittua osaamista ja kriittistä ajattelua käytäntöön. 

Millainen tradenomi sinusta tulee?

Sisältömarkkinoija, tiiminvetäjä vai digitaalisen markkinoinnin suunnittelija? Talouspäällikkö, business controller, data-analyytikko, kirjanpitäjä vai yrittäjä? Tradenomi-nimikkeellä valmistuneet ovat työllistyneet esimerkiksi yllä mainittuihin tehtäviin, mutta sinä voit valita juuri omannäköisesi oppimispolun. 

Uudistunut koulutustarjontamme mahdollistaa sinulle opintojen joustavamman ja yksilöllisemmän suunnittelun ja monipuoliset opiskelutavat. Porvoon kampuksen päiväopiskelijana suuntaudut opinnoissasi digitaaliseen ja visuaalisen markkinointiin tai liiketoiminnan kehittämiseen. Tutustu päivätoteutuksen opintotarjontaan opinto-oppaassa. Monimuoto-opiskelijana suuntaudut taloushallintoon. Tutustu monimuotototeutuksen opintotarjontaan opinto-oppaassa.

Suuntautumisopinnoissa pääset profiloitumaan rakentamalla mielenkiintoisia itseäsi kiinnostavia opintoyhdistelmiä. Voit täydentää suuntautumistasi esim. HR:n, juridiikan, myynnin, analytiikan tai hankinnan opintojaksoilla.  Lisäksi voit valita opintoja Porvoon restonomitutkinnon ja kansainvälisten englanninkielisten tutkintojen tarjonnasta.  

Opiskelu käytännössä

Meillä voit opiskella päivä- tai monimuotototeutuksessa. Päiväopetus järjestetään pääsääntöisesti lähiopetuksena arkisin klo 8–16 Porvoo Campuksella. Liiketalouden monimuotokoulutus koostuu etäopiskelusta, verkko-opinnoista ja lähiopetuksesta, ja se sisältää niin itsenäistä työskentelyä kuin ryhmätyöskentelyäkin. Monimuotokoulutus on suunniteltu ja aikataulutettu päätoimisesti työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin.

Kampuksellamme on paljon kansainvälisiä opiskelijoita ja vaihto-opiskelijoita. Kansainvälisyysosaaminen sisältyy useisiin opintojaksoihimme, joiden lisäksi voit valita opintoja englanninkielisestä opetustarjonnastamme. Lisäksi voit hakea opiskelijavaihtoon yli 200 yhteistyökorkeakouluun 44 maassa. Myös työharjoittelun voi suorittaa ulkomailla. 

Oppiminen Porvoon kampuksella tapahtuu aidoissa ja haastavissa työelämäprojekteissa monikulttuurisissa ryhmissä. Projektitoimeksiannot auttavat sinua kehittämään työllistymistä edesauttavia ammatillisia verkostoja jo opintojesi aikana.

Suuntautumisvaihtoehdot, päiväopinnot  

Suuntautumisvaihtoehdot, monimuoto-opinnot  

HAKEMINEN

Kevään 2024 yhteishaku

Tradenomi (AMK), liiketalous Porvoo, aloitus syksyllä 2024

 • Hakuaika: 13.3.—27.3.2024 klo 15.00
 • Päivätoteutus ja monimuotototeutus
 • Koulutus alkaa elokuussa 2024
 • Valintaperusteet on julkaistaan myöhemmin Opintopolussa.
 • Lisätietoja valintakokeen yksilöllisistä järjestelyistä
TRADENOMI AMK, PORVOO

Laajuus: 210 op

Koulutus: Liiketalouden tradenomi

Opiskelu: Päivä- ja monimuotototeutus

Päiväopetus järjestetään pääsääntöisesti klo 8.00–16.00.

Monimuotototeutuksessa lähiopinnot järjestetään pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 17.00–20.30.

Lähiopetuksen lisäksi tarjolla on verkko-opintoja ja työn opinnollistamista.

Mihin tradenomi työllistyy? Valmistuneiden nimikkeitä: markkinointisuunnittelija, digimarkkinoinnin asiantuntija, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Digital Marketing Specialist, Digital Performance Planner, sisältömarkkinoija, Account Manager, luovan alan yrittäjä, talouspäällikkö, taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä, konsultti, taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittäjä, business controller, analyytikko

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi