Olet täällä

SalesLab ja eComLab vievät sinut myynnin tulevaisuuteen

SalesLab ja eComLab vievät sinut myynnin tulevaisuuteen

Oletko miettinyt, millaisia tunnereaktioita myyntitilanne aiheuttaa asiakkaassasi? Entä tiedätkö, tuottavatko yrityksesi ja asiakkaasi kohtaamiset hänelle aidosti arvoa? Nyt sinulla on mahdollisuus tietää. SalesLab ja eComLab auttavat selvittämään miten asiakkaasi kokee myyntiprosessisi sekä kehittämään myyntiäsi oikeaan suuntaan.

SalesLab ja eComLab tarjoavat täysin uudentyyppisen ympäristön monikanavaisen myynnin, asiakaskohtaamisten ja vuorovaikutustilanteiden tutkimiseen sekä kehittämiseen. Labeissä hyödynnetään tekoälyä, biometriikkaa ja edistyneimpiä sovelluksia.

SalesLabissä keskitytään myynnin face-to-face, virtuaali- ja digikohtaamisiin, eComLabissä asiakaspolun eri vaiheiden kehittämiseen sekä jatkuvasti laajenevan verkkokaupan tuomiin uusiin mahdollisuuksiin.

SalesLab: Mitä jos tietäisit mitä asiakkaasi oikeasti tuntee ja ajattelee?

Tunteiden merkitys myyntitilanteissa on tunnistettu, mutta tähän asti on ollut vaikea arvioida myyjän toiminnan tai digikanavassa asioinnin herättämiä tunnereaktoita. Hyödyntämällä biometriikkaa ja tekoälyä se on nyt mahdollista. 

SalesLabissä on mahdollista hyödyntää työkaluja, jotka mittaavat henkilön tunnereaktiota ja sen voimakkuutta. Myyntiesitysten ja digitaalisten palveluiden kuten myynnin chatbottien kehittämisessä on mahdollista käyttää myös silmänliikekameraa. Yhdistettynä tunnereaktioden havaitsemiseen saadaan arvokasta tietoa esitysten ja palveluiden toimivuudesta.

SalesLabissa on mahdollisuus testata ja kehittää myös erilaisia myynnin ja palvelun virtuaalisia ja digitaalisia ympäristöjä. Tilat tarjoavat mahdollisuuden kehittää myyntiin liittyviä asiakas- ja tiimikohtaamisia, myyntikeskusteluja, neuvottelutilanteita sekä asiakaspalvelua.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä ja keskustellaan miten voimme kehittää myyntiänne. 

Projektipäällikkö Heidi Kock, heidi.kock(at)haaga-helia.fi, puh. 040 488 7543 

eComLab: miten saada myynti kasvuun verkkokaupassa? 

 

 

Verkkokauppa on helppo perustaa, mutta asiakkaiden luottamuksen saavuttaminen ja myynnin kehittäminen vaativat uutta osaamista – ja kokeilukulttuurin omaksumista.

eComLab on ympäristö, jossa avaamme asiakkaan ostopolun neljään eri vaiheeseen, ja tarjoamme moderneja työvälineitä mm. hakusanaoptimointiin, asiakkaan ostopolun visualisointiin, chatin käyttöön ja digimarkkinoinnin toteuttamiseen.  

Kysy lisää eComLabistä

TKI-päällikkö Tuija Toivola, tuija.toivola(at)haaga-helia.fi, puh. 040 773 3364 

 

Tai jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun