Kesälukukausi ja ympärivuotinen opiskelu

Kuvituskuva kesäopiskelu

Lead paragraph

Haaga-Helian opiskelijana sinulla on hyvät mahdollisuudet opiskella aktiivisesti ympäri vuoden.

Tutustu erilaisiin ympärivuotisen opiskelun vaihtoehtoihin ja edistä opintojasi joustavasti!

  •  Intensiivit ja itsenäisesti opiskeltavat nonstop-opintojaksot. Löydät intensiiviviikkojen tarjonnan Lukkarikoneesta ryhmäkoodilla INTENSIVE sekä nonstop-tarjonnan ryhmäkoodilla NONSTOP.
  • Work&Study -opintomahdollisuudet
  • 3AMK:n opinnot
  • CampusOnlinen laaja virtuaalitarjonta. Mukana on lukukausikohtaisen tarjonnan lisäksi myös lähes 100 opintojakson nonstop-tarjonta, johon voi ilmoittautua mukaan silloin, kun itselle parhaiten sopii.
  • Kiinnostaako kielet? Korkeakoulujen KiVANET-verkosto tarjoaa virtuaalisia kieliopintoja harvemmin opiskelluista kielistä. Tarjonta jakautuu syys-, kevät- ja kesälukukausiin.
  • Ulysseus Europpa-yliopiston opintomahdollisuudet.

Kesälukukausi

Kesälukukausi on hyvä tapa tehostaa opintoja ja jouduttaa valmistumista. Kesällä eli 5. periodilla voit paikata puuttuvia opintoja, keskittyä sinulle haastavaan aineeseen tai löytää jotain aivan uutta. Haaga-Helian oman laajan kesäopintotarjonnan lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua 3AMK -yhteistyön kautta Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteistyössä järjestämään kesäopetukseen sekä CampusOnlinen kesän virtuaaliopintotarjontaan.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kesälukukausi 2024

Kesälukukauden 2024 opintojaksotarjonta on julkaistu opinto-oppaassa. Tarjonta saattaa muuttua vielä kevään 2024 aikana.

Koko kesätarjonta on avoinna kaikille Haaga-Helian tutkinto-opiskelijoille koulutusohjelmasta riippumatta. Opiskelijat hyväksytään toteutuksille tutkintosäännön mukaan. Huomioithan, että monella opintojaksolla on edeltävyysehtona aiemmin suoritettuja alan opintojaksoja tai vastaavat tiedot ja taidot, joten tarkistathan opintojen tarkemmat kuvaukset ja edeltävyysehdot opinto-oppaasta. Käänny opinto-ohjaajasi puoleen, jos haluat varmistaa, hyväksytäänkö suunnittelemasi kesäopintojakso oman koulutusohjelmasi opintoihin.

Kesän 2024 toteutusten tarkemmat aikataulut julkaistaan 20.11.2023 Lukkarikoneessa, josta voit hakea kesäkursseja  toteutusnumeron mukaan tai ryhmäkoodilla SUMMER.

Opettajat eivät ole tavoitettavissa lomansa aikana. Tämä ajankohta on tarkoitettu koko kesän kestävissä opinnoissa itsenäiselle opiskelulle.

Ilmoittautuminen kesän 2024 toteutuksille on 27.11.2023  klo 8.00 - 4.12.2023 klo 16.00. Jälki-ilmoittautuminen kesän toteutuksiin alkaa 2.1.2024 klo 8 ja päättyy toteutuksen alkupäivämäärää edeltävänä perjantaina.

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat etsiä kiinnostavia avoimen AMK:n kesäopintoja ja ilmoittautua avoimen AMK:n koulutushaun kautta maaliskuun alusta alkaen.

3AMK-kesätarjonta

Haaga-Helia järjestää Laurean ja Metropolian kanssa kesäkursseja osana 3AMK-yhteistyötä. 3AMK:in kesätarjonta löytyy 3AMK-sivuilta.

CampusOnline.fi kesätarjonta

Opiskelijoilla on mahdollisuus Haaga-Helian oman laajan kesäopintotarjonnan lisäksi ottaa vapaasti valittavia opintoja muiden ammattikorkeakoulujen virtuaaliopinnoista. Kesälukukauden opintojaksot julkaistaan ja ilmoittautumiset alkavat noin helmi-huhtikuussa. Julkaisu- ja ilmoittautumisajankohdat ovat opintojaksokohtaisia, eli tarkemmat ilmoittautumistiedot löydät aina kunkin opintojakson tiedoista. Lue lisää: CampusOnline.fi

Helsingin seudun kesäyliopisto

Voit tutustua myös Helsingin seudun kesäyliopiston tarjoamaan koulutukseen. Huomioithan, että opiskelijan on maksettava kesäyliopiston osallistumismaksut itse. Voit täydentää tai paikata kesäyliopistossa tutkintokoulutustasi tai löytää jotain aivan uutta tutkintoon kuulumattomista kursseista. Tarkistathan kuitenkin omalta opinto-ohjaajaltasi, hyväksytäänkö suunnittelemasi kurssi omaan tutkintokoulutukseesi ja osaksi opiskelusuunnitelmaa. Kesäyliopiston kurssit ovat avoimia kaikille ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintotukea kesäopintoihin

Opiskelija voi saada opintotukea myös kesäajalle, jos hän suorittaa tutkintoonsa kuuluvia opintoja päätoimisesti. Katso lisää KELA.fi.