CampusOnline.fi – Opiskele siellä missä sinulle parhaiten sopii!

Kuvituskuva: tietokone ja vihko pöydällä

Lead paragraph

Campusonline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjonta,  joka kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot.

Voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa: ilmoittaudu minkä tahansa ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele siellä missä sinulle parhaiten sopii.

CampusOnline.fi-portaalissa opiskelu on mahdollista ympäri vuoden. CampusOnlinen opintojaksot julkaistaan porrastetusti ja ilmoittautumisajat ovat opintojaksokohtaisia. Voit tutustua koko vuoden alustavaan aikatauluun: campusonline.fi. Muutos on askel kohti joustavampaa (ristiin)opiskelua ammattikorkeakoulujen välillä ja tarjoaa entistä paremmin opiskelumahdollisuuksia juuri silloin ja siellä missä sinulle parhaiten sopii! Nonstop-opintojaksot pyörivät tuttuun tapaan ympäri vuoden, eli voit ilmoittautua ja aloittaa koska tahansa.

  • Kevätlukukauden opintojaksot julkaistaan ja ilmoittautumiset alkavat marras-joulukuussa.
  • Kesälukukauden opintojaksot julkaistaan ja ilmoittautumiset alkavat helmi-huhtikuussa.
  • Syyslukukauden opintojaksot julkaistaan touko-kesäkuussa sekä elokuussa. Ilmoittautumiset alkavat toukokuussa ja elokuussa.
  • Non-stop-opintojaksoja on tarjolla lukukausirajat ylittäen vuoden ympäri

Tarkista campusonline.fi-sivulta ilmoittautumisen tarkemmat aikataulut sekä opintojaksot, joille on tilaa.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille sekä avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Muille avoimen AMK:n opiskelijoille opinnot ovat maksullisia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun normaalin käytännön mukaisesti. Lue lisää campusonline.fi.

CampusOnline -suoritusten siirto Haaga-Heliaan

Kaikista muualla suoritetuista opinnoista tehdään hakemus Pepin hyväksilukulomakkeella