Ulysseus opiskelijoille

europpa-yliopisto

Lead paragraph

Ulysseus Eurooppa-yliopisto tarjoaa lukuisia kansainvälisiä mahdollisuuksia opiskelijoille

Ulysseus Eurooppa-yliopisto on korkeakoulu tulevaisuuden kansalaisille. Opiskelijat saavat ainutlaatuisia kansainvälisiä mahdollisuuksia niin ulkomailla kuin kotonakin. Eurooppa-yliopistomme kehittää mm. yhteis- ja kaksoistutkintoja, joihin voivat hakea kaikki Ulysseus partnerikoulujen opiskelijat. Ensimmäinen yhteistutkinto valmistuu vuonna 2023-2024.

Tutkintojen lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus hakeutua vaihto-opiskelijaksi kaikkiin partnerikorkeakouluihin, sisällyttää Ulysseuksessa luotavaa uutta tarjontaa omaan tutkintoonsa, suorittaa yksittäisiä virtuaalikursseja partnerikoulujen tarjonnasta tai hakeutua kansainväliseen harjoitteluun. Ulysseus tarjoaa myös kesä- ja talvikouluja opiskelijoilleen.

Lue lisää kansainvälistymismahdollisuuksista alla olevista linkeistä.

Avoinna olevat haut

  • Ulysseus Entre Camp 2024 Nizzassa - haku Master opiskelijoille avautuu tammikuussa 2024!

Menneet haut

Ulysseus Eurooppa-yliopisto osallistaa opiskelijoita aktiviteettiensa suunnitteluun alusta alkaen. Tällä hetkellä opiskelijoita on mukana mm. yhteisten Master-tutkintojen suunnittelussa, yhteisten kurssien testauksessa, Open Class-toiminnan suunnittelussa sekä työstämässä kirjallista kannanottoa Euroopan komissiolle korkeakoulutuksen tulevaisuudesta. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Ulysseus-aktiviteettien suunnitteluun, otathan yhteyttä Mirjam Gamrasniin.