Liiketalouden tradenomi, Porvoo (AMK)

Kuvituskuva opiskelijoita

Liiketalouden tradenomikoulutus tarjoaa laaja-alaisen liiketoimintaosaamisen ja mahdollisuuden opiskella liiketalouden osa-alueita käytännönläheisesti, yhteistyössä yritysten kanssa.

Porvoon kampuksen opiskelijat työskentelevät inspiroivassa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa he tottuvat haastamaan itsensä, työskentelemään eri rooleissa ja kohtaamaan ihmisiä. He oppivat kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaan tarpeita, tunnistamaan mahdollisuuksia sekä luomaan ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja työelämän kanssa. 

Oppiminen Porvoon kampuksella tapahtuu aidoissa ja haastavissa työelämäprojekteissa monikulttuurisissa ryhmissä. Projektitoimeksiannot auttavat opiskelijoita kehittämään työllistymistä edesauttavia ammatillisia verkostoja jo heidän opintojensa aikana. 

Liiketalouden monimuotokoulutus on suunniteltu ja aikataulutettu päätoimisesti työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin. Monimuotokoulutuksessa opiskelu koostuu itsenäisestä työskentelystä, ryhmätyöskentelystä ja lähiopetuksesta.

Porvoon kampuksella päiväopiskelijoiden suuntautumisvaihtoehdot ovat markkinointi sekä talous ja rahoitus. Monimuoto-opiskelijat suuntautuvat talouteen ja rahoitukseen. Suuntautumisopinnoissaan opiskelijat pääsevät rakentamaan mielenkiintoisia opintoyhdistelmiä syventyen esimerkiksi markkinoinnissa visuaaliseen markkinointiin tai digitaaliseen sisällöntuotantoon ja taloudessa ja rahoituksessa liiketoiminnan kehittämiseen tai taloushallintoon.

Uudistunut koulutustarjontamme mahdollistaa opiskelijalle opintojen joustavamman ja yksilöllisemmän suunnittelun ja monipuolisemmat opiskelutavat. Opiskelija voi rakentaa mielenkiintoisia opintoyhdistelmiä valitsemalla lisäksi opintoja Porvoon restonomitutkinnon ja kansainvälisten englanninkielisten tutkintojen tarjonnasta.

Haaga-Helian tradenomit työllistyvät hyvin ja ovat arvostettuja ammattilaisia, jotka toimivat asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtävissä. 

 

HAKEMINEN

Tradenomi (AMK), liiketalous Porvoo, aloitus syksyllä 2022

  • Hakuaika: 16.3.-30.3.2022 klo 15.00
  • Päivätoteutus ja monimuotototeutus
  • AMK-valintakoe: AMK-valintakoe pidetään touko-kesäkuussa 2022. Lue lisää ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.
  • Koulutus alkaa elokuussa 2022.
  • Valintaperusteet on julkaistu Opintopolussa.
TRADENOMI AMK, PORVOO

Laajuus: 210 op

Koulutus: Liiketalouden tradenomi

Opiskelu: Päivä- ja monimuotototeutus

Päiväopetus järjestetään pääsääntöisesti klo 8.00-16.00.

Monimuotototeutuksessa lähiopinnot järjestetään pääsääntöisesti klo 17.00-20.30.

Lähiopetuksen lisäksi tarjolla on verkko-opintoja ja työn opinnollistamista.

Valmistuneiden nimikkeitä: markkinointisuunnittelija, digimarkkinoinnin asiantuntija, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Digital Marketing Specialist, Digital Performance Planner, sisältömarkkinoija, Account Manager, luovan alan yrittäjä, talouspäällikkö, taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä, konsultti, taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittäjä, business controller, analyytikko

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi