Kesälukukausi ja ympärivuotinen opiskelu

Kuvituskuva kesäopiskelu

Lead paragraph

Haaga-Helian opiskelijana sinulla on hyvät mahdollisuudet opiskella aktiivisesti ympäri vuoden.

Kesälukukauden lisäksi tarjontaa on myös lukuvuoden aikana intensiiviviikoilla sekä ympäri vuoden itsenäisesti opiskeltavina nonstop-opintojaksoina. Löydät intensiiviviikkojen tarjonnan Lukkarikoneesta ryhmäkoodilla INTENSIVE sekä nonstop-tarjonnan ryhmäkoodilla NONSTOP.

Tutustu lisäksi Work&Study -opintomahdollisuuksiin sekä 3AMK:n opintoihin.

Muista myös CampusOnlinen laaja virtuaalitarjonta. Mukana on lukukausikohtaisen tarjonnan lisäksi myös lähes 100 opintojakson nonstop-tarjonta, johon voi ilmoittautua mukaan silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Kiinnostaako kielet? Korkeakoulujen KiVANET-verkosto tarjoaa virtuaalisia kieliopintoja harvemmin opiskelluista kielistä. Tarjonta jakautuu syys-, kevät- ja kesälukukausiin. Haku syksyn 2022 KiVANET-opintoihin alkaa 26.8.2022.

Kesälukukausi

Kesälukukausi on hyvä tapa tehostaa opintoja ja jouduttaa valmistumista. Kesällä eli 5. periodilla voit paikata puuttuvia opintoja, keskittyä sinulle haastavaan aineeseen tai löytää jotain aivan uutta. Haaga-Helian oman laajan kesäopintotarjonnan lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua 3AMK -yhteistyön kautta Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteistyössä järjestämään kesäopetukseen sekä CampusOnlinen kesän virtuaaliopintotarjontaan.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kesälukukausi 2022

Kesälukukauden 2022 opintojaksotarjonta on julkaistu opinto-oppaassa:

Koko kesätarjonta on avoinna kaikille Haaga-Helian opiskelijoille koulutusohjelmasta riippumatta. Opiskelijat hyväksytään toteutuksille tutkintosäännön mukaan. Huomioithan, että monella opintojaksolla on edeltävyysehtona aiemmin suoritettuja alan opintojaksoja tai vastaavat tiedot ja taidot, joten tarkistathan opintojen tarkemmat kuvaukset ja edeltävyysehdot opinto-oppaasta. Käänny opinto-ohjaajasi puoleen, jos haluat varmistaa, hyväksytäänkö suunnittelemasi kesäopintojakso oman koulutusohjelmasi opintoihin.

Kesän 2022 toteutusten tarkemmat aikataulut on julkaistu Lukkarikoneessa, josta voit hakea kesäkursseja  toteutusnumeron mukaan tai ryhmäkoodilla KESÄ2022.

Opettajat eivät ole tavoitettavissa lomansa aikana 18.6.-14.8.2022. Tämä ajankohta on tarkoitettu koko kesän kestävissä opinnoissa itsenäiselle opiskelulle.

Ensivalinta kesän 2022 toteutuksille on 14.3.2022 klo 8.00 - 24.3.2022 klo 16.00. Jälkivalinta kesän toteutuksiin alkaa 13.4.2021 klo 8 ja päättyy toteutuksen alkupäivämäärää edeltävänä perjantaina.

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat ilmoittautua kaikille kesätoteutuksille jälkivalinnassa 13.4.2022 klo 8.00 alkaen. Avoimen AMK:n omat kesäopinnot löydät Kesäopinnot, Avoin AMK -sivulta.

3AMK-kesätarjonta

Haaga-Helia järjestää Laurean ja Metropolian kanssa kesäkursseja myös kesällä 2022 osana 3AMK-yhteistyötä. 3AMK:in kesätarjonta päivittyy 3AMK-sivuille myöhemmin keväällä.

CampusOnline.fi kesätarjonta

Opiskelijoilla on mahdollisuus Haaga-Helian oman laajan kesäopintotarjonnan lisäksi ottaa vapaasti valittavia opintoja muiden ammattikorkeakoulujen virtuaaliopinnoista. Kesän 2022 tarjonta julkaistaan CampusOnline.fi-portaalissa 28.2.2022 ja ilmoittautuminen kesän opintoihin alkaa 14.3.2022 klo 8.

Helsingin seudun kesäyliopisto

Voit tutustua myös Helsingin seudun kesäyliopiston tarjoamaan koulutukseen. Huomioithan, että opiskelijan on maksettava kesäyliopiston osallistumismaksut itse. Voit täydentää tai paikata kesäyliopistossa tutkintokoulutustasi tai löytää jotain aivan uutta tutkintoon kuulumattomista kursseista. Tarkistathan kuitenkin omalta opinto-ohjaajaltasi, hyväksytäänkö suunnittelemasi kurssi omaan tutkintokoulutukseesi ja osaksi opiskelusuunnitelmaa. Kesäyliopiston kurssit ovat avoimia kaikille ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tutustu kurssioppaaseen.

Opintotukea kesäopintoihin

Opiskelija voi saada opintotukea myös kesäajalle, jos hän suorittaa tutkintoonsa kuuluvia opintoja päätoimisesti. Katso lisää KELA.fi.

Opiskelijalle
Lukuvuoden päivämäärät
CampusOnline.fi – Opiskele siellä missä sinulle parhaiten sopii!