Kesälukukausi ja ympärivuotinen opiskelu

Kuvituskuva kesäopiskelu

Lead paragraph

Haaga-Helian opiskelijana sinulla on hyvät mahdollisuudet opiskella aktiivisesti ympäri vuoden.

Kesälukukauden lisäksi tarjontaa on myös lukuvuoden aikana intensiiviviikoilla sekä ympäri vuoden itsenäisesti opiskeltavina NonStop -opintojaksoina. Löydät intensiiviviikkojen tarjonnan Lukkarikoneesta ryhmäkoodilla intensive sekä NonStop-tarjonnan ryhmäkoodilla NONSTOP.

Voit tutustua lisäksi Work&Study -opintomahdollisuuksiin sekä StartUpSchoolin muuhun tarjontaan, joita voit suorittaa itsellesi sopivana ajankohtana.

Muista myös CampusOnlinen laaja virtuaalitarjonta. Mukana on lukukausikohtaisen tarjonnan lisäksi myös lähes 100 opintojakson NonStop -tarjonta, johon voi ilmoittautua mukaan silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Kesälukukausi

Kesälukukausi on hyvä tapa tehostaa opintoja ja jouduttaa valmistumista. Kesällä eli 5. periodilla voit paikata puuttuvia opintoja, keskittyä sinulle haastavaan aineeseen tai löytää jotain aivan uutta. Haaga-Helian opiskelijana sinulle on tarjolla monipuolinen kesälukukauden opintotarjonta. Haaga-Helian oman laajan opintotarjonnan lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua 3AMK -yhteistyön kautta Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteistyössä järjestämään kesäopetukseen sekä CampusOnlinen virtuaaliopintotarjontaan. CampusOnline kokoaan yhteen virtuaaliopintoja yli 20 ammattikorkeakoulusta.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kesälukukausi 2022

Ympärivuotinen opiskelu ja aktiivinen kesälukukausi ovat vakiintuneet osaksi Haaga-Helian toimintaa. Kesälukukauden 2022 esite julkaistaan maaliskuun alussa. Kesälukukauden 2021 esitteestä löydät tietoa Haaga-Helian kesäopiskelumahdollisuuksista, aikatauluista ja kesällä 2021 tarjolla olleista opintojaksoista. Koko kesätarjonta on avoinna kaikille Haaga-Helian opiskelijoille koulutusohjelmasta riippumatta. Opiskelijat hyväksytään toteutuksille tutkintosäännön mukaan. Huomioithan, että monella opintojaksolla on edeltävyysehtona aiemmin suoritettuja alan opintojaksoja tai vastaavat tiedot ja taidot, joten tarkistathan opintojen tarkemmat kuvaukset ja edeltävyysehdot opinto-oppaasta. Kesän 2022 toteutusten tarkemmat aikataulut julkaistaan  maaliskuun alussa Lukkarikoneessa, josta voit hakea kesäkursseja esitteessä olevan toteutusnumeron mukaan tai ryhmäkoodilla KESÄ2022.

Ensivalinta kesän 2022 toteutuksille on 14.3.2022 klo 8.00 - 23.3.2022 klo 16.00. Jälkivalinta kesän toteutuksiin alkaa 13.4.2021 klo 8 ja päättyy toteutuksen alkupäivämäärää edeltävänä perjantaina.

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on mahdollisuus ottaa kesäopintoja kevätlukukauden maksulla niille opintojaksoille, jotka ovat suoritettavissa kokonaisuudessaan ennen 31.7.2022. Mikäli avoimen ammattikorkeakoulun opiskelija jatkaa opintojaan syyslukukaudella, hän voi ilmoittautua kaikille kesän opintojaksoille. Avoimen AMK:n opiskelijat voivat ilmoittautua kesäopintoihin jälkivalinnassa 13.4.2022 klo 8.00 alkaen.

3AMK-kesätarjonta

Haaga-Helia järjestää Laurean ja Metropolian kanssa kesäkursseja myös kesällä 2022 osana 3AMK-yhteistyötä. Lisätietoa 3AMK-opinnoista

CampusOnline.fi

Opiskelijoilla on mahdollisuus Haaga-Helian oman laajan kesäopintotarjonnan lisäksi ottaa vapaasti valittavia opintoja muiden ammattikorkeakoulujen virtuaaliopinnoista. Sivulta www.campusonline.fi löydät laajan virtuaaliopintotarjonnan sekä muuta tarpeellista tietoa. Kesän 2022 CampusOnline.fi-tarjonta julkaistaan 28.2.2022 ja ilmoittautuminen kesän opintoihin alkaa 14.3.2022 klo 8.

Helsingin seudun kesäyliopisto

Voit tutustua myös Helsingin seudun kesäyliopiston tarjoamaan koulutukseen. Huomioithan, että opiskelijan on maksettava kesäyliopiston osallistumismaksut itse. Voit täydentää tai paikata kesäyliopistossa tutkintokoulutustasi tai löytää jotain aivan uutta tutkintoon kuulumattomista kursseista. Tarkistathan kuitenkin omalta opinto-ohjaajaltasi, hyväksytäänkö suunnittelemasi kurssi omaan tutkintokoulutukseesi ja osaksi opiskelusuunnitelmaa. Kesäyliopiston kurssit ovat avoimia kaikille ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintotukea kesäopintoihin

Opiskelija voi saada opintotukea myös kesäajalle, jos hän suorittaa tutkintoonsa kuuluvia opintoja päätoimisesti. Katso lisää KELA.fi.

Opiskelijalle
Lukuvuoden päivämäärät