Haaga-Helian vuoden alumnit

Kuvituskuva

Haaga-Helian Vuoden alumni -palkinto myönnetään vuosittain ansioituneelle alumnille. Vuoden alumni on valittu vuodesta 2012 saakka.

Palkinto myönnetään Haaga-Heliasta valmistuneelle henkilölle, joka on menestynyt työelämässä, vaikuttanut yhteiskuntaan, tuonut haagahelialaisuuttaan positiivisesti esille, osallistunut korkeakoulumme toimintaan tai/sekä osoittanut kiinnostustaan elämänmittaiseen oppimiseen.

Kulttuuritoimittaja Pauliina Grym on Haaga-Helian vuoden alumni 2022

Vuoden alumni 2022: Pauliina Grym

Vuoden alumniksi 2022 valittiin toimittaja ja media-alan ammattilainen Pauliina Grym, joka on Haaga-Helian tupla-alumni: medianomi (AMK) ja medianomi (YAMK). Perusteina olivat mm. Grymin tekemä alumniyhteistyö Haaga-Helian kanssa sekä jatkuva itsensä kehittäminen opintojen aikana ja niiden jälkeen.

Iida Ritokoski
Kuva
Jyrki Paajanen

Vuoden alumni 2021: Iida Ritokoski

Vuoden 2021 alumniksi valittiin rytmisen voimistelun nuorten olympiavalmentajanakin toiminut valmennuksen moniottelija Iida Ritokoski. Hän on valmistunut Haaga-Heliasta liikunnanohjaajaksi (AMK) sekä myöhemmin opiskellut Master-tutkinnon liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutuksessa. Vuoden alumniksi nimittämisen perusteena olivat muun muassa hänen energisyytensä, laaja asiantuntemuksensa sekä inspiroiva tapa ajatella innovatiivisesti.

Kuvituskuva

Vuoden alumni 2020: Marko Väyrynen

Väyrynen valmistui Haaga-Heliasta tradenomiksi (YAMK) vuonna 2012. Vuoden alumnin valinnassa Väyrynen sai kiitosta hyvästä yhteistyöstä Haaga-Helian kanssa, sekä innostavana luennoitsijana toimimisesta.

Alexandra Pasternak-Jackson

Vuoden alumni 2019: Alexandra Pasternak-Jackson

Alexandra on valmistunut Communication Management -koulutuksesta tradenomiksi (YAMK). Valmistumisensa jälkeen Alexandra on jatkanut tiivistä yhteistyötä Haaga-Helian kanssa. Hän on muun muassa käynyt aktiivisesti puhumassa opiskelijoille eri kursseilla. Hän on myös rekrytoinut Haaga-Helian opiskelijoita harjoittelijoiksi Amchamiin, jossa hän työskentelee toimitusjohtajana.

Eucalptus Ncube

Vuoden alumni 2018: Eucalptus Ncube

Eucalptus valmistui Hotel, Restaurant and Tourism Management -koulutusohjelmasta vuonna 2006 ja suoritti Master-tutkinnon Tourism-koulutusohjelmassa vuonna 2013. Hän on ollut aktiivisesti mukana Haaga-Helian alumnitoiminnassa, ja tuttu vieras luennoilla ja paneeleissa.

Kuvituskuva

Kymmenen Vuoden alumnia juhlavuonna 2017

Haaga-Helia valitsi 10-vuotisjuhlansa kunniaksi kymmenen Vuoden alumnia vuonna 2017:

  • Restonomi (YAMK), palveluliiketoiminnan koulutusohjelma, Satu Orismaa 
  • Tradenomi, liiketalouden koulutusohjelma, Miia Toivola
  • Tradenomi, liiketalouden koulutusohjelma, Sebastian Lindberg
  • Tradenomi, johdon assistentti ja kielten koulutusohjelma, Maarit Rapp
  • Restonomi, Hotel, Restaurant and Tourism Management, Jaakko Eskola
  • Restonomi, matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, Anna-Maria Mettin
  • Tradenomi, myynnin koulutusohjelma, Mikko Junkkari
  • Tradenomi, liiketalouden koulutusohjelma, Lasse Kylmäkorpi
  • eMBA, Jukka Jalo
  • Tradenomi, International Business, Tuomas Nirvi
Kuvituskuva

Vuoden alumni 2016: Elena Van Leemput

Elena Van Leemput on arjen moniottelija, joka on onnistunut menestyksekkäästi yhdistämään arjessaan opinnot, työn ja perhe-elämän. ICT-alalla työskentelevä Van Leemput valmistui Haaga-Helian International Business Management -nimisestä Master-ohjelmasta tradenomiksi vuonna 2014 erinomaisin arvosanoin.

Kuvituskuva

Vuoden alumni 2015: Ville Vihola

Ville Vihola on valmistunut Haaga-Heliasta liikunnanohjaajaksi.

Kuvituskuva

Vuoden alumni 2014: Suvi Mannonen

Suvi valmistui matkailun koulutusohjelmasta restonomiksi vuonna 2011. Vuoden alumniksi hänet valittiin aktiivisen Porvoon Campus -yhteistyön takia. Hän on toiminut valmistumisensa jälkeen erilaisten opiskelijaprojektien toimeksiantajana, sekä käynyt luennoimassa ja jakamassa asiantuntijuuttaan nykyopiskeljoille.

Kuvituskuva

Vuoden alumni 2013: Juho Salminen

Juho valmistui viestinnän, nykyisin journalismin, koulutusohjelmasta vuonna 2008 medianomiksi. Palkitsemisperusteena oli Juhon erittäin aktiivinen rooli yhteistyössä vanhan koulutusohjelmansa kanssa.

Kuvituskuva

Vuoden alumni 2012: Katja Kanerva

Katja Kanerva valmistui hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelmasta restonomiksi ja hänet palkittiin kaikkien aikojen ensimmäisenä Haaga-Helian Vuoden alumnina.