Bambi Dang on Haaga-Helian Vuoden alumni

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on valinnut Vuoden alumnin vuodesta 2012. Bambi Dang palkitaan lokakuussa järjestettävässä Alumnigaalassa.

Bambi Dang on Haaga-Helian Vuoden alumni
Uutinen

Body

Opiskelijat, alumnit, henkilöstö ja Haaga-Heliasta eläköityneet ovat äänestäneet Vuoden alumniksi 2023 toimitusjohtaja Bambi Dangin. Tämän vuoden ehdokkaat asetettiin keväällä kerättyjen ehdotusten perusteella. Ehdolla olivat Dangin lisäksi kansanedustaja Noora Fagerström ja Lahden Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä

Bambi Dang on koulutusyritys Finest Futuren toimitusjohtaja ja perustajajäsen. Finest Futuren perustajien kunnianhimoisena tavoitteena on luoda globaalia kasvua koulutuksen, yrittäjyyden ja viihteen aloilla toimivien ohjelmien avulla. Samalla Dang haluaa auttaa ratkaisemaan Suomen vähenevän väestön ongelmaa ja houkutella kansainvälisiä kykyjä ja opiskelijoita Suomeen.

Dang on valmistunut Haaga-Heliasta vuonna 2017 Hospitality, Tourism and Experience Management- ja vuonna 2018 International Business -koulutuksesta.

– Voitto oli minulle yllätys, mutta on hienoa, että monet ovat huomanneet osallisuuteni tässä yhteiskunnassa. Olen kiitollinen, että sain Haaga-Heliasta monia mahdollisuuksia opiskelijana ja nyt vielä yrittäjänä. Maahanmuuttajana ja yrittäjänä matkallani on toki ollut paljon haasteita, mutta myös monia palkitsevia kokemuksia. Olen kiitollinen koko Suomelle ja ihmisille, jotka ovat auttaneet minua. Uskon täysin, että maailmasta tulee entistä parempi joka päivä aina kun yritämme ja teemme yhteistyötä, Dang kommentoi. 

Vuoden alumni -palkinto myönnetään vuosittain ansioituneelle Haaga-Helian alumnille. Palkinto myönnetään Haaga-Heliasta valmistuneelle, joka on menestynyt työelämässä, vaikuttanut yhteiskuntaan, tuonut haagahelialaisuuttaan positiivisesti esille, osallistunut korkeakoulun toimintaan ja/tai osoittanut kiinnostustaan elämänmittaiseen oppimiseen.

Alumnien kanssa tehdään monenlaista yhteistyötä

Alumneja ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta, Haaga-Helia Ammatillisesta opettajakorkeakoulusta ja niitä edeltävistä oppilaitoksista valmistuneet. Alumnit ovat tärkeä linkki Haaga-Helian ja elinkeinoelämän välillä.

– Järjestämme vuosittain tapahtumia alumneille koulutuksen ja jatkuvan oppimisen merkeissä. Jaamme tietoa uusista uramahdollisuuksista ja autamme alumneja edelleen verkostoitumaan keskenään. Alumnimme tulevat erittäin mielellään myös mentoroimaan opiskelijoitamme sekä vierailijaluennoitsijoiksi tunneille, monet myös ottavat opiskelijoitamme työharjoitteluihin ja tarjoavat opinnäytetöitä. Yhteydenpito on antoisaa ja hedelmällistä, toteaa alumnisuhteiden asiantuntija Elina El Amrani.

Vuoden alumnia pyydetään tulevaisuudessa puhumaan ja inspiroimaan yhteisöä esimerkiksi valmistujaisjuhliin ja muihin Haaga-Helian tapahtumiin. 

– Tuskin maltamme odottaa lokakuun alumnigaalaa, jossa pääsemme palkitsemaan Bambin, El Amrani lisää.

Ota yhteyttä
Elina
El Amrani
asiantuntija, alumnisuhteet
+358 294471077
Elina.ElAmrani@haaga-helia.fi