Iida Ritokoskesta Haaga-Helian vuoden 2021 alumni

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vuoden 2021 alumni on urheiluvalmentaja Iida Ritokoski. Vuoden alumni julkistettiin keskiviikkona 24. marraskuuta Pasilan kampuksen auditoriossa järjestetyssä alumnitapahtumassa.

Vuoden alumni Iida Ritokoski
News article

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vuoden 2021 alumni on rytmisen voimistelun nuorten olympiavalmentajanakin toiminut valmennuksen moniottelija Iida Ritokoski.

Vuoden alumni julkistettiin keskiviikkona 24. marraskuuta Pasilan kampuksen auditoriossa järjestetyssä alumnitapahtumassa.

Nimityksestään silminnähden liikuttunut Ritokoski kertoi Haaga-Helialta saatujen oppien ohjanneen ja helpottaneen hänen uravalintojaan.

— Vierumäki on kannustava ja upea paikka opiskella. Sieltä saamistani opeista on ollut hyötyä kaikessa tekemisessäni, valmennuksen ammattilainen kertoo

Haaga-Helian liikunnan ja hyvinvoinnin osaamisaluejohtaja Outi Kangas-Korhosen mukaan Ritokoski erottuu selvästi edukseen.

Vuoden alumniksi nimittämisen perusteena olivat muun muassa hänen suorastaan poikkeuksellinen energisyytensä, laaja asiantuntemuksensa sekä inspiroiva tapa ajatella innovatiivisesti.

Ritokosken kerrotaan jatkaneen tiivistä yhteistyötä Haaga-Helian kanssa myös valmistumisensa jälkeen, joka oli yksi valintakriteereistä.

Kangas-Korhosen mukaan hän on muun muassa jakanut avoimesti omaa osaamistaan, kokemuksiaan ja verkostojaan opiskelijayhteisön hyväksi.

Ritokoski on yksi Haaga-Helian niin kutsutuista tupla-alumneista. Hän suoritti ensimmäisen tutkintonsa Vierumäellä jo vuonna 2013, jolloin hänestä tuli liikunnanohjaaja.

Myöhemmin hän palasi täydentämään osaamistaan liikuntajohtamisen ja valmennuksen Master-ohjelmaan, josta Ritokoski valmistui vuonna 2021.

Vuoden alumni nimetään Haaga-Heliasta valmistuneiden joukosta joka vuonna. Vuoden alumniksi voidaan nimetä henkilö, joka on ansioitunut esimerkiksi opiskelijoiden kanssa toimimisessa, osallistunut valmistumisen jälkeen korkeakoulun kehittämiseen tai menestynyt omalla urallaan.

Voit tutustua Ritokoskeen paremmin aikaisemmin julkaisemamme alumnitarinan kautta, jonka löydät osoitteesta:

Iida Ritokoski ja Outi Kangas-Korhonen