Torstaina 11.11. järjestettävä Liiketoiminta, digitalisointi ja tekoäly -webinaari auttaa haastamaan omia uskomuksia

Haaga-Helian vetämä AI-TIE -Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä PK-yrityksille -hanke järjestää maksuttoman yritystoiminnan digitalisointia ja tekoälyn hyödyntämisestä käsittelevän Liiketoiminta, digitalisointi ja tekoäly -webinaarin 11.11.2021 klo 13.00-14.30.

Kuvituskuva
News article

Body

Haaga-Helian vetämä AI-TIE -Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä PK-yrityksille -hanke järjestää maksuttoman yritystoiminnan digitalisointia ja tekoälyn hyödyntämisestä käsittelevän Liiketoiminta, digitalisointi ja tekoäly -webinaarin.

Webinaari järjestetään puhe- ja videoviestipalvelu Zoomin kautta to 11.11.2021 klo 13.00-14.00. Hanketta ja tilaisuutta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) osana Euroopan unionin COVID-19 -pandemian elvytys- ja tukitoimia.

Puhujina tilaisuudessa ovat Haaga-Helian myynnin kehittämisen ja digitalisaation yliopettaja Altti Lagstedt sekä DAIN Studiosin data- ja tekoälystrategisti John Bailey.

Tilaisuus on osallistujille täysin maksuton ja siitä tehdään myös tallenne.  Ilmoittaudu tilaisuuteen alapuolella olevan linkin kautta 10.11. mennessä:

Suurta myös pienille

Tekoäly on päivän sana, joka lupaa suuria mahdollisuuksia pienillekin yrityksille. Mutta mitä tarvitaan, jotta mahdollisuudet saadaan osaksi yrityksen arkea?

Voiko valmiita tekoälyratkaisuja ostaa ratkaisemaan olemassa olevia liiketoiminnan ongelmia vai pitääkö ratkaisuja räätälöidä? Mistä päästä pitäisi lähteä liikkeelle?

Liiketoiminta, digitalisointi ja tekoäly -webinaarissa lähdetään liikkeelle perusasioista.

Näitä ovat yritysten digitalisointivalmiudet ja tekoälyn mahdollisuudet. Webinaarissa pääsee myös haastamaan omia uskomuksiaan ja ajatuksiaan sekä osallistumaan keskusteluun.  

Laadukas data ja laadukkaat järjestelmät

Tekoälyn käyttöönotossa kaiken keskiössä on riittävä ja laadukas data. Tekoäly syö dataa ja tuottaa analyysejä. Jos sisään menevä data ei ole laadukasta tai riittävää, ei analyyseillakaan ole käyttöarvoa.

Laadukasta dataa saadaan laadukkaista järjestelmistä, joita oikeasti hyödynnetään kaikilla organisaatiotasoilla.

Parhaimmillaan tietojärjestelmät ovat päivittäistä toimintaa helpottavia työkaluja; eivät rasittavia lisätyönlähteitä kaiken muun kiireen muassa. Onnistunut digitalisointi on tässä kulmakivenä.  

Onkin tärkeää, että yrityksissä ymmärretään, miten toiminnan digitalisointi kannattaa tehdä, miten toteutetaan entistä sujuvampaa toimintaa ja lisäksi tuotetaan entistä laadukkaampaa dataa.

Linkkejä:

 

 

 

Ota yhteyttä
Anna
Ruohonen
Senior Researcher
Tutkija, yrittäjyys ja liiketoiminnan uudistaminen
+358 294471253
Anna.Ruohonen@haaga-helia.fi