World Winter Sports Expo 2019

Lokakuussa 2019 the Box oli mukana Pekingissä järjestettävillä talviurheilumessuilla, joka on kokoluokassaan maailman suurimpia talviurheiluun keskittyviä tapahtumia.

Lab8 The Box WWSE Beijing
01.11.2019
Yritysyhteistyö

Haaste: Luoda talvista Suomea ja talviurheilua kiinnostavaksi tekevä visuaalinen toteutus Visit Finlandin messuosastolle, sekä koko Suomen laajan messuosaston VIP alueelle ja päälavalle.

 

Lokakuussa 2019, Kiinan pääkaupungissa Pekingissä järjestetty WWSE 2019 oli yksi maailman suurimmista talviurheilumessuista ja yksi Suomen ja Kiinan talviurheiluvuoden 2019 päätapahtumista. Lab8:n theBox toteutti yhteistyössä Business Finlandin talviurheiluklusterin ja Visit Finlandin kanssa laajalle messuosastolle talviurheiluun liittyviä matkailullisia maisemakuvia ja laajoja projisointeja.

 

Lopputulos: Visit Finlandin osaston lisäksi theBox vastasi Suomen osaston VIP -alueen digitaalisten projisointipintojen toteutuksesta sekä päälavan teknisestä toteutuksesta yhteistyössä Wuhanilaisen RIMS tekniikkakumppanin kanssa. Toteutuksessa yhdisteltiin videomäppäyksen avulla suurtehoprojektoreja, led paneeleja, valoja ja yli 30 perinteistä tv-monitoria.

Lue lisää The Box:sta