San Pellegrino Sensation Dinner

Syksyllä 2016 järjestettiin moniaistinen Sensation by San Pellegrino -kutsuvieras-illallinen, jossa ruokavideot, kuvankerronta ja tuoksusavut yhdistyivät ruokailotulitukseksi. 

San Pellegrino –elämysillallisen kattaus
03.10.2016
Yritysyhteistyö

Haaste: Muuntaa Tallinnan Telliskiven iso, elämää nähnyt varastorakennus houkuttavaksi moniaistiseksi elämystilaksi, jossa monisatapäinen kutsuvierasjoukko voisi nauttia ruokailusta.

The Box oli mukana ravintola-alan huippuammattilaisten Sauce-tapahtumassa Tallinnassa. Syyskuussa 2016 järjestettiin Sensation by San Pellegrino & The Box -kutsuvierasillallinen, jossa graafinen kuvankerronta, ruokavideot ja tuoksusavut yhdistyivät moniaistiseksi ruokailotulitukseksi. Illallisen rakensi professori Charles Spence, joka tutkii Oxfordissa ruokaa ja sen kokemista moniaistisesti. Kymmenen ruokalajin illallisen valmistivat San Pellegrino -kisan nuoret kokit ympäri maailmaa, ja musiikista ja äänimaailman suunnittelusta vastasi DJ Oded Peled. Herkullinen kymmenen ruokalajin menu sai uusia ulottuvuuksia moniaistisen elämyksen avulla. 

Lopputulos: Kymmeniä metrejä pitkille seinille projisoidut kuvat ja videot yhdistyivät saumattomasti ruokatarjontaan. Sekoitetun todellisuuden tuoksut, savut ja äänet muokkasivat ruokailukokemusta.

Lue lisää The Box:sta