Katri Salmi

kansainvälisten asioiden päällikkö
kansainvälisten asioiden päällikkö
+358 294471649
katri.salmi@haaga-helia.fi

Pasilan kampus

Koulutus: restonomi (ylempi AMK), ammatillinen opettaja (AmO)

Erityisosaamisalueet: kansainvälisyys, kulttuurienvälinen viestintä, globaali osaaminen

Katri Salmella on 20 vuoden kokemus korkeakoulutuksen kansainvälisistä asioista. Tällä hetkellä hän työskentelee Haaga-Heliassa kansainvälisten asioiden päällikkönä.

Katri Salmi opettaa Intercultural Training ja Developing Intercultural Competence -kursseja opiskelijoille Suomessa ja Vietnamissa. Hän myös suunnittelee ja toteuttaa globaalien kompetenssien valmennuksia 3AMK:n (Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian) henkilöstölle. Salmi on osallistunut projekteihin, mm. järjestänyt kansainvälisiä tapahtumia ja kehittänyt oppimateriaaleja kulttuurienväliseen oppimiseen (EU hanke Connect Intercultural Learning Network). Hän toimii projektipäällikkönä hankkeessa MOB4ALL: Mobility for all: Innovative measures to enhance International mobility for special-needs students. Salmi toimii aktiivisesti myös erilaisissa kansainvälisyyteen liittyvissä verkostoissa Suomessa, mm. KOE - Kulttuurienvälisen osaamisen verkosto.

Katri Salmella on opettajan pätevyys ja muu hänen koulutus- ja työskentelytausta on matkailualalla. Hän on työskennellyt matkailualan eri työtehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Salmi on työskennellyt tai opiskellut kymmenessä eri maassa: Bulgaria, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Macao (Kiina), Portugali, Tanska, Thaimaa, Turkki ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.