Uuden esihenkilön työkalupakki

pääkuva

Tulevaisuuden työelämä edellyttää esihenkilöiltä täysin uusia taitoja, erityisesti hybridityön hallintaa. Mutta mitä hybridityötä johdetaan käytännössä? Miten johtaa ihmisiä, jotka kamppailevat etätyön aiheuttaman väsymyksen kanssa? Esihenkilön tärkein tehtävä on mahdollistaa tiimin jäsenten menestys.

Hybridityö edellyttää täysin uutta osaamista esihenkilöltä, jotta hän pystyy johtamaan tiimiä kohti merkityksellisyyden tunnetta ja yhteisöllisyyden kasvua. Lisäksi esihenkilön on osattava johtaa itseään, jotta hän voi johtaa ja toimia kannustaen. Johtamisen uudet haasteet ovat nyt edessämme!

Liity muiden uusien esihenkilöiden ryhmään oppimaan ja keskustelemaan. Vertaistuki on keskeinen osa onnistunutta esihenkilötyötä. Huomaa, että tulevaisuuden työelämässä menestymisen edellytyksenä on uusien taitojen oppiminen ja jatkuva kehittyminen.

Koulutuksessamme käsitellään seuraavia aiheita tulevaisuuden esihenkilötaidoista hybridityöskentelyyn ja tehokkaaseen suorituksen johtamiseen:

  • Esihenkilön roolit ja johtamistehtävät uudessa toimintaympäristössä
  • Todistetusti totta: Hyvä henkilöstökokemus luo hyvän asiakaskokemuksen ja hyvät tulokset
  • Toimintaa ohjaavat peruspilarit ja tiimien dynamiikan hallinta
  • Suorituksen johtaminen tavoitteiden kautta ja positiivinen haastaminen
  • Esihenkilön johtajuus itsensä ja itseohjautuvien tiimien kautta
  • Johtamistilanteiden ratkaiseminen case-kuvausten avulla
  • Itsetuntemus ja vaikuttaminen erilaisiin ihmisiin
  • Haasteelliset tilanteet lähi- ja etäjohtamisessa
  • Palautteiden kannustava ja tavoitteisiin ohjaava vaikutus

Huomaathan, että koulutuksemme auttaa kehittämään esihenkilötaidoistasi ja tarjoaa tietoja ja taitoja, jotka ovat tärkeitä menestyksen kannalta tulevaisuuden työelämässä.

Kenelle?

Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti uusille esihenkilöille, jotka ovat vasta aloittaneet tehtävässään tai toimivat ensimmäisiä vuosia esihenkilönä. Koulutus sopii myös kaikille, joilla ei ole aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä, mutta joilla on halu menestyä esihenkilönä.

Kouluttaja

Johdon konsultti, valmentaja, coach, Extended Disc sertifiointi, Certified Business Coach Master®, PCC, Worksplace BigFive -sertifikaatti, Life coach, Enneagrammi -valmentaja Anne Roine.

Roineella on ollut monipuolinen työura esihenkilö- ja asiantuntijan tehtävissä eri toimialoilta. Jokaisessa työtehtävässä hänen vastuulla on ollut yrityksen tuloksellisuuden kehittäminen, uusien ansaintamenetelmien suunnittelu, yhteistyökumppanuuksien rakentaminen ja esimiestyön kehittämien. 

Anne Roine on myös johtanut ja kehittänyt yhteistyössä asiakkaiden logistiikan osa-alueella hankintastrategioita, prosesseja ja toimintamalleja tavoitteina kustannustehokkaat prosessit. Hän on ollut mukana haastavissa muutostilanteissa saanut kiitosta muutosjohtamisesta ja esihenkilötaidoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Yhden päivän mittainen koulutus toteutetaan lähikoulutuksena.  

Aika ja paikka: 11.4.2023 klo. 09-16.

Haaga-Helian Pasilan kampus, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

Hinta: 440 eur + alv 24% = kokonaishinta 545,60 / osallistuja. Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen, palautteen ja tarjoilut (iltapäivä- ja aamupäiväkahvi ja lounas).

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 29.3.2024