B2B-myynti

Kuvituskuva

Onko sinun yrityksesi B2B-myynnin taitaja? Haluaisitteko nostattaa omaa työnantajakuvaa tulevien myynnin ammattilaisten keskuudessa? Nyt on sinulla mahdollisuus lähteä tukemaan tulevien myynnin ammattilaisten urakehitystä ja tutustumaan uusiin myynnin kykyihin! Haaga-Heliassa toteutetaan vuosittain useita myynnin opintojaksoja, joissa harjoittelemme myyntiä niin teoriassa kuion käytännössä. Lähde meille yhteistyökumppaniksi myynnin opintojaksolle!

Mistä on kyse: Haaga-Heliassa on useampi myynnin opintojakso, joihin etsimme jatkuvasti yritysyhteistyökumppaneita etenkin roolipeliharjoitusten kohteeksi. Näillä opintojaksoilla opiskelijat tutustuvat tai syventävät B2B-myynnin osaamistaan. He vahvistavat myynnin osaamistaan teoriassa esimerkiksi rakentamalla oppaan toimeksiantajayrityksen uusille myyjille. Ja he laittavat teoriaa käytäntöön myynnin roolipeliharjoituksissa, joissa opiskelijat astuvat case-yrityksen myyjien saappaisiin. Opintojaksot kulkevat nimellä ”Myyntitaidot yritysmyynnissä”, ”Tiimimyynti”, ”B2B-myyntityö ja myynnin johtaminen” sekä ”B2B-Sales Skills”

Mistä toimeksianto koostuu: Toimeksiantaja tarjoaa mahdollisuuden myynnin opiskelijoille tutkia B2B-myyntityötä heidän yrityksensä näkökulmasta. Toimeksiantaja tyypillisesti pitää esityksen opiskelijoille, joissa avataa yrityksen B2B-myyntityötä kokonaisuudessaan. Tämän lisäksi toimeksiantaja voi halutessaan tarjota lisätukea opiskelijoiden yritykseen liittyviin kirjallisiin harjoituksiin sekä osallistua roolipeliharjoituksiin antamaan palautetta opiskelijoille.

Mitä toimeksianto tarjoaa yrityksille: Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa omaa työnantajakuvaansa myynnin opiskelijoiden keskuudessa sekä toteuttaa sosiaalista yritysvastuuta tukemalla opiskelijoiden osaamisen kehitystä.

Asiakasyrityksen tehtävät ja vaadittavat resurssit: Yhteistyön koordinaatio (~1h), B2B-myyjän tai B2B-myynnin johtajan pitämä esitys (~2h). Halutessaan voi myös ottaa osaa roolipeleihin (~3-6h) ja tarjota tukea / palautetta opiskelijoiden kirjallisiin harjoituksiin (~3h)

Esimerkit:

Työelämälähtöistä osaamisen kasvattamista (eSignals-artikkeli)

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Pirjo Puroveteen, Anu Niemiseen tai Riku Hytöseen tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun!

Ota yhteyttä

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös alla olevat opiskelijaprojektit

PROJEKTIN TIEDOT

Projektin kesto: 8 viikkoa

Toteutus: useita toteutuksia vuodessa

Opiskelijat: 15-40 opiskelijaa, syventävä suuntautumisopinto

Hinta: maksuton

Ota yhteyttä