Perehdyttäjä, sisäinen kouluttaja -koulutus

Kuvituskuva

Haluatko kehittää osaamistasi perehdyttäjänä ja valmentajana?

Uuden työntekijän rekrytointi ja perehdytys on niin kallista, että se kannattaa tehdä kunnolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys mahdollistaa uuden työntekijän nopean kehittymisen ja suoritumisen, jolloin yritys pääsee tavoitteisiin. Onnistuminen edellyttää perehdyttäjältä oppimiseen, vuorovaikutukseen, motivointiin, sitoutumiseen sekä yritykseen ja työtehtävään liittyvää osaamista.

Koulutuksen aikana käydään läpi perehdytysprosesseja, tuotetaan vuorovaikutusharjoituksia, suunnitellaan tilaisuuksia, perehdytään oppimisprosessiin sekä tarkastellaan motivaatioita ja asenteita. 

Ennen koulutuksen alkua on ennakkotehtävä. 

Perehdytysvalmennuksen tuloksena

Suunnitellaan toimiva perehdytysprosessi ja valitaan siihen sopivat menetelmät.
Perehdyttäjä

  • Kehittyy kouluttajana, valmentajana ja fasilitoijana
  • Kehittyy viestijänä ja vaikuttajana
  • Kehittyy oppimisen asiantuntijana
  • Oppii perehdytyksen periaatteet, prosessin ja käytännön menetelmiä

Kenelle

Esimiehille tai esimiehiksi pyrkiville sekä muille rekrytointi- ja perehdyttämisasemassa oleville.

Kouluttajat

Meri VehkaperäKTL, YTM
Merin osaamisalueita ovat erityisesti johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta, strategiatyö, henkilöstöjohtaminen, osaamisen ja oppimisen edistäminen sekä yritys- ja palvelukulttuurin kehittäminen. Hänellä on vuosien kokemus ravintola- ja tapahtuma-alalta sekä parinkymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Hän on lisäksi työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina ja kehittänyt kymmenien eri toimialojen organisaatioita ja niiden johtamista sekä fasilitoinut satoja työpajoja.

Päivi Mattsoff, FM, puheviestinnän lehtori
Päivi on viestinnän ja vuorovaikutuksen kouluttaja ja valmentaja.  Hänen vahvaa osaamistaan ovat vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennus, neuvotteluvalmiudet ja vaikuttaminen sekä  myynti-, palvelu- ja johtamisviestintä. Työvälineenä on useimmiten osallistavat keskusteluluennot, harjoitukset ja niiden analysointi sekä palautekeskustelut. Päivi on ennen opettajan uraansa toiminut vuosia esihenkilönä sekä myynti- ja markkinointitehtävissä. Päivi on innostava ja mukaansa tempaava valmentaja, joka auttaa ihmisiä oivaltamaan ja vahvistamaan ja syventämään omaa osaamistaan.  

Ota yhteyttä

Lisätietoa koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena  Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Haagan kampuksella osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki. 

Koulutuksen lähiopetuspäivämäärät:

Kevään 2023 päivät ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen hinta on 930 eur + alv 24% = 1153,20 eur. Hinta sisältää opetuksen, materiaalin, tarjoilut (aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounas), ohjauksen ja palautteen. 

Otathan yhteyttä mikäli haluatte yrityskohtaisen koulutuksen.

Tutustu myös

Uuden esihenkilön työkalupakki
11.4.2023 I 380€ l Lähikoulutus
HR-koulutus Strategiasta käytäntöön (10 op)
Kevät 2023 l 1860 € l Lähikoulutus
Mitä onnistuneessa hybridijohtamisessa on tärkeää huomioida?
2.3. & 9.3.-2023 l 670 € l Hybridi