Palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen

Kuvituskuva

Palvelujen ja liiketoiminnan kehittämisen suuntautuminen antaa sinulle ajankohtaisen osaamisen erityisesti palvelujen ja yrityksen asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Saat käyttöösi monipuolisen työkalupakin, jolla voit kehittää ja innovoida uutta liiketoimintaa, esim. palvelumuotoilua hyödyntäen. Myös verkkokaupan kehittäminen ja kiertotalouden tuomat uudet liiketoimintamahdollisuudet voivat sisältyä opintoihisi tässä suuntautumisessa.

Uudistuva koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella opintojasi entistä joustavammin ja luoda oman uniikki oppimispolkusi. Voit yhdistää opintoihisi osaamista muista Haaga-Helian tutkinnoista ja hankkia osaamisyhdistelmän, jota muilla ei ole ja jota työnantajat arvostavat.

Suuntautumisessa voit valita itsellesi sopivimman oppimispolun (Palveluliiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittäminen, Verkkokaupan kehittäminen, Vastuullisen palveluliiketoiminnan kehittäminen) tai suunnitella oman uniikin oppimispolkusi.

Suuntautuminen antaa hyvät valmiudet palvelujen, asiakkuuksien ja markkinoinnin kehittämiseen ja johtamiseen. Voit toimia esimerkiksi kehittämispäällikkönä, palvelumuotoilijana, asiakkuuspäällikkönä, myyntipäällikkönä tai verkkokauppiaana. Opintojen sisältöjä suunnitellaan ja toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä eri toimialoja edustavien yritysten kanssa.

Hakeminen

Kevään 2022 yhteishaku 16.3.-30.3.2022

Keväällä 2022 haussa oleva, uudistettu liiketalouden tradenomikoulutus tarjoaa seitsemän erilaista suuntautumisvaihtoehtoa sekä mahdollisuuden valita opintoja myös muista Haaga-Helian tutkinnoista.

Valittavanasi on esimerkiksi Palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen -suuntautuminen, jossa voit erikoistua esimerkiksi palveluliiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämiseen, verkkokaupan kehittämiseen tai vastuullisen palveluliiketoiminnan kehittämiseen.

Tradenomi AMK, suuntautumisena palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen.