Myyntityön koulutus, tradenomi (AMK)

Kuvituskuva haastattelu

Myyntityön koulutus tarjoaa sinulle valmiudet rakentaa haastava ja kiinnostava työura asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen myyntityön parissa.

Meiltä valmistut myynnin ja asiakkuuksien kehittämisen osaajaksi, jonka erityistaidot painottuvat erilaisten asiakkaiden odotusten ymmärtämiseen, asiakkaiden kohtaamiseen, vaativaan henkilökohtaiseen myyntityöhön ja yritysten väliseen (B2B) liiketoimintaan.

Myyntityön osaajana tiedät, mitä henkilökohtaisia tietoja, taitoja ja asennetta tuloksekas myyntityö edellyttää, ymmärrät erilaisia myyntityön toimintaympäristöjä ja hallitset asiakkuuksien kehittämisessä ja johtamisessa tarvittavat perustiedot.

Koulutuksessa painotamme myynti-, asiakas- ja liiketoimintaosaamisesi sekä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojesi kehittymistä. Opit vaativissa myyntitehtävissä tarvittavat tiedot ja taidot monipuolisessa oppimisympäristössä pienryhmätyöskentelyn, itseopiskelun, yritystyöskentelyn ja asiantuntijaluentojen avulla.

Hakeminen

Kevään 2021 yhteishaku:

  • Hakuaika 17.3.-31.3.2021 klo 15.00
  • AMK-valintakoe: AMK-valintakoe pidetään 31.5.-9.6.2021 välisenä aikana. Lue lisää ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.
  • Koulutus alkaa elokuussa 2021
Tradenomi amk

Laajuus: 210 op

Koulutusohjelma: Myyntityö

Kampus: Pasila

Opiskelu: Päivätoteutus

Valmistuneiden nimikkeitä: myyntipäällikkö, myyntineuvottelija, myyntiedustaja, tuotepäällikkö, tekninen myyjä

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi