Liiketoiminnan teknologiat -koulutus, tradenomi YAMK

Kuvituskuva

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus antaa valmiudet toimia ICT-alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä esimerkiksi tietojärjestelmien kehittämisprojektien tai hankkeiden johtajana, liiketoiminnan digitalisaation suunnittelu- ja johtotehtävissä sekä konsultointi- ja koulutustehtävissä. Koulutus sopii ICT-alan tutkinnon ja/tai vankan ICT-alan työkokemuksen omaavien osaamisen laajentamiseen ja syventämiseen.

Koulutuksen jälkeen valmistuneet pystyvät esimerkiksi tuottamaan liiketoiminnan tarpeita täyttäviä tietojohtamisen ratkaisuja arvioimalla ja hyödyntämällä uusia teknologioita. Lisäksi he pystyvät toteuttamaan muutoshankkeita sekä kehittämään organisaation toimintaa ja kilpailukykyä soveltaen digitalisoituvan toimintaympäristön tarjoamia mahdollisuuksia.

Opinnoissa opiskelija kehittää vaativassa asiantuntija- ja kehitystyössä edellytettävää ydinosaamista sekä opiskelijan valitsemaan suuntautumiseen liittyvää syventävää osaamista. Opinnot vahvistavat opiskelijoiden kykyä soveltaa uutta tutkimustietoa omaan toimintaympäristöönsä.

Ydinosaamisen opinnot keskittyvät tutkimus- ja kehittämistaitoihin sekä osaamisiin, joita tarvitaan kehityshankkeissa ja muutosjohtamisessa. Opinnot vahvistavat opiskelijan analyyttistä ja kriittistä ajattelua sekä ongelmanratkaisutaitoja. Syventävää osaamista edistävät suuntautumisopinnot keskittyvät liiketoiminnan kehittämiseen tietojohtamisen ratkaisujen ja uusien teknologioiden avulla.  

Tutustu koulutuksen suuntautumisiin

Opiskelija rakentaa opintojen sisällön huomioiden omat osaamistarpeensa ja tavoitteensa. Suuntautumisen opinnot ja sen aihepiiristä tehtävä opinnäytetyö muodostavat suurimman osan Master-opinnoista. Tutustu ja valitse oma suuntautumisesi alla olevista vaihtoehdoista.

Lisätietoja

Tutustu tarkemmin koulutuksen rakenteeseen, Master-opiskelun käytäntöihin sekä hakuohjeisiin alla olevien linkkien kautta. Tiesithän, että Master-opintoja voi tehdä myös avoimessa ammattikorkeakoulussa?

HAKEMINEN

Kevään yhteishaku

  • Hakuaika: 15.3. - 30.3.2023 klo 15.00
  • Tarvittavat liitteet: CV-pohja on julkaistu 15.3.2023 (Huom. Klikkaa haitariotsikkoa "Liiketoiminnan uudistaminen ja johtaminen (Helsinki), Liiketoiminnan teknologiat, Palveluliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen & Strategiatyö organisaatioissa-koulutukset, Kevään 2023 yhteishaku", käytä hakukohteen omaa CV-pohjaa)
  • Ennakkomateriaali: on julkaistu 15.3.2023
  • Valintakoe järjestetään: 9.5.2023 (Vaihe 1) ja 23.5.2023 (Vaihe 2) tarkemmat tiedot on julkaistu
  • Aloituspaikat: 40
  • Koulutus alkaa: elokuussa 2023
  • Lisätietoja valintakokeen yksilöllisistä järjestelyistä
Tradenomi (ylempi AMK)

Koulutus:
Liiketoiminnan teknologiat

Laajuus:
90 opintopistettä

Kesto:
1,5 – 3 vuotta työn ohessa tai kokoaikaisesti

Kampus:
Pasila

Opiskelumuoto:
ilta-, intensiivi- ja virtuaaliopinnot

Opiskelukielet:
suomi ja englanti

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi

Koulutuksesta vastaava asiantuntija

Kari
Hiekkanen
yliopettaja
+358 294471148
Kari.Hiekkanen@haaga-helia.fi

Tutustu opiskelijoidemme ja alumniemme opiskelu- ja uratarinoihin

16.06.2022
Alumnitarina
Ikuinen generalisti Lauri on tehnyt lähes kaikkea IT-alalla
19.11.2021
Alumnitarina
Tietojenkäsittelyn monimuoto-opinnoista uudelle uralle
15.07.2021
Opiskelijatarina
”Olisi varmaan hyvä suorittaa pari kurssia, jotta pysyn kärryillä oman alani trendeistä”, ...