Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Kuvituskuva

Lead paragraph

Ilmoittaudu Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin!

Voit suorittaa opintoja avoimessa AMK:ssa pohjakoulutuksestasi riipppumatta. Opinnoissa edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja hyviä opiskeluvalmiuksia. Ylempien AMK-koulutusten (master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus valmistumisesi jälkeen. Englanninkielisten tutkintojen opintojaksoille osallistuminen edellyttää englannin kielen taidon osoittamista.

Lukukausimaksumme on 150 euroa. Ilmoittautumisen hetkellä työttömänä tai lomautettuna olevalle opiskelijalle opiskelu on maksutonta 31.12.2021 saakka.

Tarkista ennen ilmoittautumistasi opetustarjonta-sivultamme, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa. Ilmoittautuminen kevään opintojaksoille on päättynyt. Kesäopinnot löydät opetustarjonta-sivulta kirjoittamalla hakusana -kenttään: kesä

Syyslukukauden koulutustarjonta julkaistaan toukokuun loppuun mennessä. Opintojaan avoimessa AMK:ssa jatkavat opiskelijat voivat ilmoittautua opiskelijaksi 8.6. klo 9 alkaen ja MyNetissä opintojaksoille ilmoittautuminen avautuu 14.6. klo 8.00.

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2021 alkaa 4.8. klo 9.00.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET JA PÄÄSYVAATIMUKSET

Onnistu opinnoissasi!
  • Tutustu koulutustarjontaan ja suunnittele opintosi. Tarkista ennen lukukausimaksun maksamista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa  ja että opetusajat sopivat aikatauluihisi. Tarkista myös opintojakson lähtötaso opintojaksokuvauksesta.
  • Ole paikalla opintojakson ensimmäisellä opetuskerralla lähiopetuksessa tai verkossa, jotta vahvistat paikkasi opintojaksolla. Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.
  • Tutustu Opiskelu avoimessa AMK:ssa sivuun, josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin
  • Kirjaudu ilmoittautumislomakkeelle tunnistautumispalveluilla ja täytä pyydetyt tiedot sekä liitä tarvittaessa vaadittavat todistukset (todistus työttömyydestä/lomautuksesta, YAMK -opinnot ja englanninkieisten koulutusohjelmien opinnot)
  • Maksa lukukausimaksu 150 euroa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Lukukausimaksu antaa rajattoman opiskeluoikeuden yhden lukukauden opintoihin. Lukukausimaksua ei palauteta, jos opiskelija päättää keskeyttää opintonsa lukukauden aikana. Lukukausimaksu voidaan palauttaa kokonaan tai osittain, tai sen voimassaoloa voidaan jatkaa, mikäli opiskelija ei mahdu millekään haluamalleen opintojaksolle tai 10 opintopisteen määrä ei täyty (opintojen hinta on 15 €/opintopiste).
  • Saat 2-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisijärjestelmään (MyNet), jossa voit ilmoittautua opintojaksoille.
YHTEYSTIETOMME