Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Kuvituskuva

Lead paragraph

Kehitä osaamistasi suorittamalla korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa!

Ilmoittautuminen syyslukukauden 2022 opintoihin on käynnissä! Huom! Tarkista ennen ilmoittautumistasi koulutustarjonta-sivulta, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on vapaita paikkoja.

Lukukausimaksu 150 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Opintoihin, joihin on pääsyvaatimukset, lukukausimaksu maksetaan todistusten tarkistamisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova eikä lukukausimaksuja palauteta. Lukukausimaksun maksaminen antaa sinulle oikeuden suorittaa haluamasi määrän opintoja lukukauden aikana. Kun olet ilmoittautunut opiskelijaksi, saat 1-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse ja tekstiviestillä verkkotunnuksen, salasanan ja ohjeet opintojaksoille ilmoittautumista varten Peppi -järjestelmässä. Ohje opintojaksoille ilmoittautumiseen (kirjaudu verkkotunnuksilla ilmoittautumisen jälkeen).

Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja riittäviä opiskeluvalmiuksia. Ylempien AMK-koulutusten (Master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus valmistumisesi jälkeen. Englanninkielisten tutkintojen opintojaksoille osallistuminen edellyttää englannin kielen taidon osoittamista. Katso tarkemmin kohdasta Pääsyvaatimukset.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET JA PÄÄSYVAATIMUKSET

Onnistu opinnoissasi!
  • Tutustu huolellisesti koulutustarjontaan ja suunnittele opintosi. Tarkista ennen lukukausimaksun maksamista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa  ja että opetusajat sopivat aikatauluihisi. Tarkista myös opintojakson lähtötaso opintojaksokuvauksesta.
  • Kirjaudu ilmoittautumislomakkeelle tunnistautumispalveluilla ja täytä pyydetyt tiedot sekä liitä tarvittaessa vaadittavat todistukset (YAMK-opinnot ja englanninkielisten koulutusohjelmien opinnot).
  • Maksa lukukausimaksu 150 euroa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Lukukausimaksu antaa rajattoman opiskeluoikeuden yhden lukukauden opintoihin.
  • Lukukausimaksua ei palauteta, jos opiskelija päättää keskeyttää opintonsa lukukauden aikana. Lukukausimaksu voidaan palauttaa kokonaan tai osittain, tai sen voimassaoloa voidaan jatkaa, mikäli opiskelija ei pääse mukaan millekään haluamalleen opintojaksolle tai 10 opintopisteen määrä ei täyty (opintojen hinta on 15 €/opintopiste).
  • Saat 1-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisjärjestelmään (Peppi), jossa ilmoittaudut opintojaksoille.
  • Jos opintojaksolla on opetusta tiettyyn aikaan, ole paikalla opintojakson ensimmäisellä opetuskerralla lähiopetuksessa tai verkossa, jotta vahvistat paikkasi opintojaksolla TAI ilmoita poissaolostasi opettajalle, opettajien sähköpostit ovat muotoa etunumi.sukunimi@haaga-helia.fi Virtuaalisilla kursseilla, joilla ei ole opetusta, aloita opintojakson suorittaminen Moodle-alustalla sen alkaessa. Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille viimeistään opintojakson alkaessa ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.
  • Tutustu myös Opiskelu avoimessa AMK:ssa -sivuun, josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.