Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Kuvituskuva

Lead paragraph

Lukukausimaksumme on 150 euroa ja sen maksettuasi voit suorittaa haluamasi määrän opintoja syyslukukauden aikana (31.12.2021 saakka). Opinnot ovat sinulle maksuttomia syyslukukaudella 2021, jos olet ilmoittautumisesi hetkeillä työttömänä tai lomautettuna.

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2021 alkaa 4.8. klo 9.00. Lukukausimaksu maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Kun olet ilmoittautunut opiskelijaksi, saat 1-3 arkipäivän kuluessa tunnukset ja ohjeet opintojaksoille ilmoittautumiseen MyNet -järjestelmässä. Opintojaan avoimessa AMK:ssa jatkavien opiskelijoiden ilmoittautuminen syyslukukaudelle on nyt käynnissä.

Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja riittäviä opiskeluvalmiuksia. Ylempien AMK-koulutusten (master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus valmistumisesi jälkeen. Englanninkielisten tutkintojen opintojaksoille osallistuminen edellyttää englannin kielen taidon osoittamista. Katso tarkemmin kohdasta pääsyvaatimukset.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET JA PÄÄSYVAATIMUKSET

Onnistu opinnoissasi!
  • Tutustu huolellisesti koulutustarjontaan ja suunnittele opintosi. Tarkista ennen lukukausimaksun maksamista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa  ja että opetusajat sopivat aikatauluihisi. Tarkista myös opintojakson lähtötaso opintojaksokuvauksesta.
  • Kirjaudu ilmoittautumislomakkeelle tunnistautumispalveluilla ja täytä pyydetyt tiedot sekä liitä tarvittaessa vaadittavat todistukset (todistus työttömyydestä/lomautuksesta, YAMK-opinnot ja englanninkielisten koulutusohjelmien opinnot).
  • Maksa lukukausimaksu 150 euroa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Lukukausimaksu antaa rajattoman opiskeluoikeuden yhden lukukauden opintoihin. Jos olet ilmoittautumisen hetkellä työttömänä tai lomautettuna, täytä ilmoittautumislomake maksuttomiin opintoihin ja liitä lomakkeeseen todistus työttömyydestä/lomautuksesta.
  • Lukukausimaksua ei palauteta, jos opiskelija päättää keskeyttää opintonsa lukukauden aikana. Lukukausimaksu voidaan palauttaa kokonaan tai osittain, tai sen voimassaoloa voidaan jatkaa, mikäli opiskelija ei pääse mukaan millekään haluamalleen opintojaksolle tai 10 opintopisteen määrä ei täyty (opintojen hinta on 15 €/opintopiste).
  • Saat 1-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisijärjestelmään (MyNet), jossa ilmoittaudut opintojaksoille.
  • Jos opintojaksolla on opetusta tiettyyn aikaan, ole paikalla opintojakson ensimmäisellä opetuskerralla lähiopetuksessa tai verkossa, jotta vahvistat paikkasi opintojaksolla. Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.
  • Tutustu myös Opiskelu avoimessa AMK:ssa -sivuun, josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
YHTEYSTIETOMME