Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Kuvituskuva

Lead paragraph

Ilmoittaudu Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin!

Voit suorittaa opintoja avoimessa AMK:ssa pohjakoulutuksestasi riipppumatta. Opinnoissa edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja hyviä opiskeluvalmiuksia. Ylempien AMK-koulutusten (master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus valmistumisesi jälkeen. Englanninkielisten tutkintojen opintojaksoille osallistuminen edellyttää englannin kielen taidon osoittamista.

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2021 alkaa 4.1.2021 klo 9.00. Kun ilmoittautumislomakkeesi on käsitelty, saat 1-3 arkipäivän kuluessa tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisjärjestelmäämme (MyNet), jossa ilmoittaudut opintojaksoille.

Opintojaan avoimessa AMK:ssa jatkavat opiskelijat voivat ilmoittautua kevätlukukaudelle 10.12.2020 klo 9 alkaen. MyNetissä ilmoittautuminen kevätlukukauden opintojaksoille avautuu 4.1.2021 klo 8.00.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET JA PÄÄSYVAATIMUKSET

Onnistu opinnoissasi!
  • Tutustu koulutustarjontaan ja suunnittele opintosi. Tarkista ennen lukukausimaksun maksamista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa  ja että opetusajat sopivat aikatauluihisi. Tarkista myös opintojakson lähtötaso opintojaksokuvauksesta.
  • Ole paikalla opintojakson ensimmäisellä opetuskerralla lähiopetuksessa tai verkossa, jotta vahvistat paikkasi opintojaksolla. Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.
  • Tutustu Opiskelu avoimessa AMK:ssa sivuun, josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin
  • Kirjaudu ilmoittautumislomakkeelle tunnistautumispalveluilla ja täytä pyydetyt tiedot sekä liitä tarvittaessa vaadittavat todistukset (todistus työttömyydestä/lomautuksesta, YAMK -opinnot ja englanninkieisten koulutusohjelmien opinnot)
  • Maksa lukukausimaksu 150 euroa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä
  • Saat 2-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisijärjestelmään (MyNet), jossa voit ilmoittautua opintojaksoille.
YHTEYSTIETOMME