Palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen

Kuvituskuva

Palvelujen ja liiketoiminnan kehittämisen suuntautuminen antaa sinulle ajankohtaisen osaamisen erityisesti palvelujen ja yrityksen asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Saat käyttöösi monipuolisen työkalupakin, jolla voit kehittää ja innovoida uutta liiketoimintaa, esim. palvelumuotoilua hyödyntäen. Myös verkkokaupan kehittäminen ja kiertotalouden tuomat uudet liiketoimintamahdollisuudet voivat sisältyä opintoihisi tässä suuntautumisessa.

Koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella opintojasi entistä joustavammin ja luoda oman uniikki oppimispolkusi. Voit yhdistää opintoihisi osaamista muista Haaga-Helian tutkinnoista ja hankkia osaamisyhdistelmän, jota muilla ei ole ja jota työnantajat arvostavat.

Suuntautuminen antaa hyvät valmiudet palvelujen, asiakkuuksien ja markkinoinnin kehittämiseen ja johtamiseen. Voit toimia esimerkiksi kehittämispäällikkönä, palvelumuotoilijana, asiakkuuspäällikkönä, myyntipäällikkönä tai verkkokauppiaana. Opintojen sisältöjä suunnitellaan ja toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä eri toimialoja edustavien yritysten kanssa.

Hakeminen

Tämä suuntautuminen kuuluu Helsingin liiketalouden tradenomin koulutukseen. Voit hakea opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi yhteishaussa. Löydät lisätietoa liiketalouden tradenomikoulutuksesta täältä

 

Tradenomi AMK, suuntautumisena palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen.