HR ja johtaminen -suuntautuminen

Kuvituskuva

Haaga-Helia kuuluu harvoihin käytännönläheisiin henkilöstöjohtamisen asiantuntijoiden kouluttajiin Suomessa. HR ja johtamisen suuntautumisvaihtoehto painottuu henkilöstöammattilaisten, muutosagenttien ja lähiesihenkilöiden osaamisen kehittämiseen. Kattavat ja monipuoliset opinnot luovat hyvän perustan liiketaloutta ymmärtävälle tulevaisuuden HR-alan asiantuntijalle, jolla on teoreettista tietoa ja käytännön taitoa uudistuvien organisaatioiden kehittämiseen ja niiden menestymisen tukemiseen.

HR ja johtamiseen suuntautuessasi voit suorittaa opintoja esimerkiksi henkilöstöjohtamisen, valmentavan johtamisen tai HR-analytiikan ja järjestelmien aihe-alueilta. Joustavat ja yksilölliset oppimispolut mahdollistavat opintojesi suunnittelun vastaamaan työelämän dynaamisiin muutostarpeisiin ja voit luoda oman yksilöllisen oppimispolkusi yhdistäen henkilöstöjohtamista, tekniikkaa ja juridiikkaa. Voit yhdistää opintoihisi osaamista myös muiden suuntautumisten opinnoista ja hankkia osaamisyhdistelmän, joka on juuri sinulle motivoiva ja merkityksellinen.

HR ja johtamisen suuntautumisopinnot antavat sinulle monipuolisen osaamisen toimia uudistuvissa organisaatioissa sekä ymmärtää ja kehittää niitä nopeasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Sinulla on valmiudet toimia esimerkiksi HR-asiantuntijana, HR-järjestelmien kehittämisen muutosagenttina, organisaatioiden lähiesimiehenä tai esimerkiksi yrittäjänä, coachina tai fasilitaattorina.  

Opintojen aikana tehdään tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa ja käytetään monipuolisia oppimisen menetelmiä, jotka auttavat sinua kehittymään HR-alan ammattilaiseksi tai lähiesimieheksi ja verkostoitumaan jo opiskeluvaiheessa alan toimijoiden kanssa. 

Hakeminen

Tämä suuntautuminen kuuluu Helsingin liiketalouden tradenomin koulutukseen. Voit hakea opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi yhteishaussa. Lisätietoja koulutuksesta löydät täältä

Tradenomi AMK, suuntautumisena HR ja johtaminen

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita HR:n ja johtamisen suuntautumisen.

Valmistuneiden nimikkeitä: HR assistentti/ HR-koordinaattori, henkilöstöasiantuntija (HR specialist/ HR generalist/ talent acquisition specialist/people operation specialist/ learning and development specialist), koulutussuunnittelija, HR/HRD-päällikkö (HR Manager/ HR business partner), rekrytoija (talent sourcer), rekrytointiassistentti, rekrytointikonsultti, HR-järjestelmäasiantuntija, HR-järjestelmäkehittäjä, valmentaja (coach), lähiesihenkilö/tiimin vetäjä (team lead), fasilitaattori (facilitator)