Valmistumisen juhlaa – ammatilliset opettajat juhlivat Haaga-Heliassa

Tänä vuonna Haaga-Heliasta on valmistunut jo yli 200 ammatillista opettajaa. Valmistujaisjuhlaa vietettiin Pasilan kampuksella maljojen noston sekä laulu- ja runoesitysten merkeissä 4. toukokuuta.

kuvitus aokk
Uutinen

Body

Haaga-Heliassa vietetään toukokuun alussa opettajakorkeakoulun valmistujaisia. Usean koronavuoden tauon jälkeen päästiin viimein viettämään yhteistä juhlaa Haaga-Heliaan. Paikan päällä Pasilan kampuksella juhli lähes 200 ammatilliseksi opettajaksi valmistunutta. Juhlassa kuultiin opettajakorkeakoulun johtajan Jari Laukian puhe uusille opettajille sekä monia opiskelijoiden esityksiä.

Tänä vuonna Haaga-Helian vuoden kestävästä opettajankoulutusohjelmasta on valmistunut jo 219 opiskelijaa, joista 16 valmistui kansainvälisesta Vocational Teacher -ryhmästä. Haaga-Heliassa opettajaksi voi opiskella myös Porvoossa ja Turussa, joiden kampuksilla on vietetty myös valmistujaisia tällä viikolla.

Haaga-Heliasta valmistuneiden opettajien valmistumisluvut ovat koronavuosien jälkeen kääntyneet kasvuun, kuten myös ammattikorkeakoulun opettajankoulutusohjelman vetovoima. Haaga-Helia oli tammikuun haussa vetovoimaisin ammatillisten opettajien kouluttaja Suomessa. Aloituspaikkoja on viime vuosina lisätty, ja nyt ennätykselliset 340 uutta opettajaopiskelijaa aloittaa opintonsa toukokuussa.

Uutisen kuva: Englanninkielisestä ryhmästä valmistuneet uudet opettajat esittivät juhlassa musiikkia nimellä Johan Sjölund and the Group.

Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu