Triplan viherkatolla nukutaan urbaanissa ympäristössä yö ulkona

PasilaHUB-hanke on mukana testaamassa ja luomassa uusia elämyksellisiä yöpymisratkaisuja kaupunkiympäristössä. Triplan viherkatolla järjestettävää paneelikeskustelua ulkoilusta kasvavassa kaupungissa voi seurata striimin kautta.

Maisemakuvassa on etualalla kasvillisuutta ja takana vaaleita korkeita rakennuksia.
Uutinen

Body

Nuku yö ulkona -kampanja järjestetään lauantaina 26.8., jolloin Suomen Latu haastaa kaikki yöpymään ulkona. Osana tapahtumaa Mall of Tripla, Sokos Hotel Tripla, Suomen Latu ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestävät Mall of Triplan viherkatolla tapahtuman, jossa etukäteen kutsutut henkilöt pääsevät viettämään unohtumattoman yön Helsingin taivaan alla.

– Nuku yö ulkona -kampanjan tavoitteena on madaltaa kynnystä yön yli kestävään retkeilyyn. Triplan tilaisuudella haluamme tuoda esille, että yön voi nukkua ulkona urbaanimmassakin ympäristössä, kuten parvekkeella, omalla pihalla tai vaikka terassilla, Suomen Ladun tapahtuma-asiantuntija Petteri Tiainen kertoo.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on tapahtumassa mukana PasilaHUB -hankkeen kautta. Viherkatolla yöpyminen on osa kokeilua, jossa testataan ja luodaan uusia elämyksellisiä yöpymisratkaisuja kaupunkiympäristössä. Haaga-Helia on kutsunut katolle yöpymään kaksi matkailualan vaikuttajaa. 

Seuraa striimiä: paneelikeskustelu ulkoilusta kasvavassa kaupungissa

Suomen Latu järjestää viherkatolla paneelin, jossa keskustellaan ulkoilusta kasvavassa kaupungissa. Lauantaina klo 18 alkavassa paneelissa keskustelijoina ovat Helsingin kaupungin apulaispormestari Paavo Arhinmäki, Helsingin Ladun ja Polun toiminnanjohtaja Laura Juga, Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen toiminnanjohtaja Tapio Lepikkö ja biodiversiteettiasiantuntija Riku Lumiaro Suomen ympäristökeskukselta. Paneelin loppuosassa on mukana toimittaja Tom Nylund.

Paneelikeskustelu striimataan ja sitä voi seurata Nuku yö ulkona -kampanjan verkkosivuilla tai Suomen Ladun Facebook- tai YouTube-kanavalta. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan paneelikeskustelua myös tapahtumapaikalle Triplan viherkatolle.

Seuraa Nuku yö ulkona -haasteen tunnelmia aihetunnisteella #nukuyöulkona. 

Ota yhteyttä
Sirpa
Lassila
yliopettaja
+358 294471570
Sirpa.Lassila@haaga-helia.fi
Tuija
Toivola
Kehityspäällikkö
+358 294471542
Tuija.Toivola@haaga-helia.fi