Opettajaksi Suomeen -koulutus tukee maahanmuuttajien osaamista ja työllistymistä

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat päivittää opettajaosaamistaan Suomessa. Koulutukseen voi hakea jatkuvassa haussa.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Maahanmuuttajien joukossa on paljon henkilöitä, joilla on omassa maassaan suoritettu opettajan tutkinto ja kokemusta opettajana toimimisesta. Monella maahanmuuttajalla on selkeä tavoite työllistyä opettajan työtehtäviin myös Suomessa.

Opettajaksi Suomeen -koulutus  sopii maahanmuuttajille, jotka  ovat suorittaneet ulkomailla opettajan tutkinnon ja joilla on Opetushallituksen (OPH) rinnastamispäätös opettajan pedagogisista opinnoista.

Koulutus auttaa maahanmuuttajia työllistymään opetusalalle

Koulutuksen aikana maahanmuuttajien osaamista ja työllistymistä tuetaan muun muassa ammatillisen kieliosaamisen, urapolutuksen sekä harjoittelun ja verkostojen rakentamisen keinoin.

Koulutus on suomenkielinen. Hakijoilta odotetaan riittävää suomen kielen taitoa, jotta he voivat suorittaa täydentävät opinnot sekä opetusharjoittelun oikeassa kouluympäristössä. Lisäksi hakijoilta edellytetään riittävää tietoteknistä osaamista,  jotta he voivat suorittaa opintojansa myös verkossa.

Kiinnostuitko?

Koulutukseen voi hakea jatkuvassa haussa  22.11.2021 alkaen. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on Opetushallituksen ehdollinen rinnastamispäätös, jossa on rinnastus opettajan pedagogisiin opintoihin ja  jossa pyydetään suorittamaan täydentävät opinnot. Ota yhteyttä kouluttaja Maiju Kangasahoon.

Lisätietoa Opettajaksi Suomeen -koulutuksesta

Ota yhteyttä
Maiju
Kangasaho
lehtori
+358 294471524
maiju.kangasaho@haaga-helia.fi