Master-infokirje, helmikuu 2024

Tässä kuukausittain julkaistavassa infokirjeessä on ajankohtaisia asioita Master-opiskelijoille. 

Kuvituskuva_opiskelijat
Uutinen

Body

Periodin 4 ja 5 toteutukset 

Neljännen periodin toteutuksille ehtii ilmoittautumaan perjantaihin 22.3. saakka ja periodin 5 (kesä) 17.5. saakka. Toteutuskoonti löytyy Master-opiskelijoiden Lukujärjestys-sivuilta ja samalta sivulta löytyy myös linkki Lukkarikoneeseen, josta näkee opetuksen tarkemman aikataulun. Muista kirjautua sisään, nähdäksesi myös opettajan nimen. Erityisesti alla oleviin neljännen periodin toteutuksiin kaivataan lisää osallistujia. 
 

 • Data-analytiikka, TKI2HM002-3036: PER 4, VIRTUAL, INSTRUCTED 

 • Markkinointi ja myynti metaversumeissa, COM4HM008-3002: PER 4, CONTACT 

 • Fostering Creativity and Innovativeness at Organisations , ENT4HM110-3002: PER 4, ONLINE, BLENDED 

 • Project Courses of Entrepreneurship, ENT4HM112-3002: PER 4, ONLINE 

 • From Services to Experiences and Transformations, EXP4HM102-3007: PER 4, ONLINE 

 • Strateginen henkilöstöjohtaminen, LEA4HM001-3027: PER 4, ONLINE       

 • Asiakaspolun kehittäminen ja asiakaskokemuksen johtaminen, SAL4HM003-3017: PER 4, CONTACT, BLENDED 

 • Kiertotalouden ja ympäristövaikutusten johtaminen, OTH8HM017-3001: PER 4, ONLINE 

Kirjaston koulutus informaation hausta 

Kirjasto järjestää online-koulutuksen englanniksi informaation hausta Master-opiskelijoille tiistaina 13.2. kello 16-17. Lue lisää täältä.

3AMK kevään ja kesän 2024 opinnot

Haluatko oppia luomaan kehitystä ja menestyä, myös kansainvälisesti? TKI-osaaja – tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta tutuksi -opintokokonaisuus (5 op) koostuu viidestä yhden opintopisteen laajuisesta itsenäisesti suoritettavasta verkko-opintojaksosta, eli MOOCista (Massive Open Online Course). Opintokokonaisuuden voi suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta, eikä opintojaksojen suoritusjärjestyksellä ole merkitystä. Voit halutessasi myös valita vain itseäsi eniten kiinnostavat opintojaksot. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.

Leadership skills for a changing world (5 ECTS) is a master’s level course about leadership skills needed in the future. The course is useful for anyone who plans on working as a leader in the future. The topics of the course change every year depending on what are the most current and interesting topics at the time. This year’s themes are:

 • Inclusive leadership through Collaborative Storytelling
 • Coaching leadership
 • Driving sustainability through customer-oriented leadership

Read more and enroll.

Urapalveluiden palvelut

JobTeaser-palvelusta löytyy urasuunnittelun ja työnhaun työkaluja ohjauksen tueksi, esim. testejä, itsearviointeja, videoita ja podcasteja (ks. Uravinkit osio). 
 

Henkilökohtainen uraohjaus 

Opiskelijat voivat varata ajan henkilökohtaiseen uraohjaukseen Eszterin tai Timon kanssa JobTeaserissä.

Urasuunnittelun webinaarit ja klinikat 

 • Näin teet erottuvan ja markkinoivan LinkedIn-profiilin -webinaari, to 29.2 klo 15–16. Ilmoittaudu webinaariin etukäteen klikkaamalla tätä linkkiä. 

  Tiedotamme lisää kevään webinaareista ja klinikoista myöhemmin keväällä.  

Opintopalvelut 

Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja peruspalveluita on saatavana kampuksien omista opintopalveluista ja Pasilan asiakaspalvelupisteestä (2. kerros). Maanantaista 22.1. alkaen opintopalvelut tarjoaa online-asiakaspalvelua Zoomissa maanantaisin ja perjantaisin. Opintopalveluista saat tietoa esimerkiksi opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista ja saat tarvittaessa erilaisia opiskelutodistuksia, opintosuoritusotteita ja Kelan ateriatukikortin. Virallisia sähköisiä ja sähköisesti allekirjoitettuja opiskelutodistuksia ja opintosuoritusotteita voit ladata itse Pepistä

Terveydenhoitomaksu 

Muistathan, että Kelan terveydenhoitomaksu tulee maksaa viimeistään 15.3.2024. Lisätietoa Kelan sivuilta

Opinnäytetyö 

Opinnäytetyö tulee käynnistää viimeistään kolmannen lukukauden eli toisen opiskeluvuoden alussa. Tukea saat opinnäytetyösivuilta ja Tutkimuksellinen kehittäminen -opintojaksolla. Jos sinulla ei vielä ole aihetta, osallistu suuntautumisesi Master-seminaariin, missä saat ideointiin tukea. Huom! Master-seminaarit eivät koske liikunta-alan ja journalismin Master-opiskelijoita.