Haaga-Heliasta 1300 valmistunutta – onnittelut kaikille

Haaga-Heliasta on valmistunut tänä keväänä jo lähes 1300 tradenomia, restonomia, medianomia, liikunnanohjaajaa ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittanutta. Valmistujaisia juhlittiin Helsingin Katajanokalla 14.6.2024. 

Valmistujaiset 2024
Uutinen

Body

Tänä vuonna Haaga-Helian AMK-koulutuksista on valmistunut 1061 ja Master-koulutuksista 231 opiskelijaa. Juhlijoita oli tänä keväänä ennätysmäärä. Kampusten yhteiset valmistujaisjuhlat järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. 

Meren äärelle Scandic Marina Congress Centerin juhlapaikalle oli saapunut lähes 700 osallistujaa.  

– Tänään on juhlan aika. Ammattikorkeakouluilla on tärkeä rooli. Haaga-Heliasta valmistuneet ovat heitä, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Näitä valmistuneita Suomi tarvitsee tulevaisuudessa, totesi rehtori Teemu Kokko onnittelupuheessa.

Perinteiseen tapaan valmistuneet saivat ruusut ja hyvästä opintomenestyksestä palkituille jaettiin stipendit. Uutta oli se, että valmistuneet saivat tänä keväänä ensimmäistä kertaa vain sähköiset todistukset. Stipendejä myönnettiin yhteensä yli 80. Katso kevään stipendien saajien nimet täältä.

Juhlien perinteisen alumnin puheen piti tänä vuonna Iida Marjosalmi Omnicom Media Groupista ja musiikkiosuuksista vastasi Poppy String Quartet. Katso kuvia juhlahumusta Haaga-Helian ja Haaga-Helian alumnien Instagram-tileiltä: @haagahelia ja @haagaheliaalumni.

Onnittelut kaikille valmistuneille!

Punaisia ruusuja

Caption

Valmistujaisjuhlassa jaettiin satoja ruusuja opintonsa päättäneille.

Valmistuneet kiinalaiset EMBA-opiskelijat 2024

Caption

Samassa yhteydessä juhlittiin kiinalaisen Executive MBA -opiskelijaryhmän valmistujaisia. Koulutuksesta valmistui 15 opiskelijaa.