Haaga-Helian uudet avainosaamiset nyt tarjolla myös osaamisen näyttöinä

Haaga-Helia on avannut uuden näyttömenetelmän, jonka avulla opiskelijat voivat näyttää aiemmin esimerkiksi työssä tai vapaa-ajalla kerryttämänsä osaamisen ja saada tästä opintopisteitä. Syksyllä 2021 näytettävänä on kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin liittyviä avainosaamisia.

Kuvituskuva
News article

Body

- Osaamisen näyttäminen on loistava mahdollisuus opiskelijalle, joka on jo esimerkiksi työelämässä kerryttänyt osaamista aihealueelta ja haluaa säästää energiansa opintojaksoihin, joilla hän voi kehittää osaamistaan uusille alueille, toteaa Haaga-Helian jatkuvan oppimisen kehityspäällikkö Elina Iloranta.

Haaga-Heliassa osaamista voi näyttää tutkinto-opiskelijoiden lisäksi kuka tahansa maksettuaan avoimen ammattikorkeakoulun maksun. Jokaisella opintojaksolla on oma näyttötapansa, joka voi olla esimerkiksi presentaatio, video, kirjoitelma, ryhmätyö, tentti, haastattelu tai näiden yhdistelmä. Lähes kaikki avainosaamisten näytöt on myös mahdollista tehdä virtuaalisesti.

Näyttöjen avulla hankittuja opintopisteitä voi hyödyntää sellaisenaan esimerkiksi työnhaussa. Niiden avulla on myös mahdollista hakeutua myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi.

Lisätietoa ja ohjeet osaamisen näyttämiseen täältä

Haluatko saada lisätietoa osaamisen näytöistä? Ilmoittaudu mukaan 25.11. järjestettävään Osaaminen opintopisteiksi -webinaariin ja tule kuulemaan, miten voit muuttaa kertyneen osaamisesi opintopisteiksi!

Ota yhteyttä
Elina
Iloranta
Kehityspäällikkö
+358 294471034
Elina.Iloranta@haaga-helia.fi