Haaga-Helian kouluttamat ammatilliset opettajat valmistuivat Etelä-Afrikassa

Haaga-Helian opettajankoulutuksesta valmistui jälleen yhteensä 35 uutta ammatillista opettajaa Pretoriassa, Etelä-Afrikassa huhtikuussa 2022.

TUT6 Pretoria 2022
Uutinen

Body

Valmistujaiset pidettiin perjantaina 22.4.2022 Tshwane University of Technologyn eli TUT-yliopiston pääkampuksella. Opetuksesta vastasivat Haaga-Helian opettajankouluttajat.

– TUT-opiskelijoiden koulutusohjelma toteutettiin täysin etäopetuksena ensimmäistä kertaa. Opiskelijat totesivat opiskelun olleen vaativaa, mutta hyvin antoisaa ja opettavaista, kertoo opettajankoulutuksen johtaja Jari Laukia (kuvassa), joka oli paikalla valmistujaisjuhlassa  onnittelemassa uusia ammatillisia opettajia.

TUT-yliopisto on Haaga-Helian pitkäaikainen yhteistyökumppani. Etelä-Afrikan Pretoriassa on koulutettu  jo vuodesta 2015 asti ammatillisia opettajia  60 opintopisteen laajuisesta koulutusohjelmassa.

Tänä keväänä valmistunut ryhmä oli järjestyksessään jo kuudes.

Vuonna 2019 Haaga-Helia aloitti myös 40 opintopisteen laajuisen Training the Trainers -ohjelman, jossa osallistujat kouluttautuvat opettajankouluttajiksi.

Haaga-Helia edistää kansainvälistä koulutusvientiä koulutusvientiyritys EduExcellence Oy:n kautta, jossa ovat Haaga-Helian lisäksi mukana Metropolian ja Laurean ammattikorkeakoulut. EduExcellence Oy toimii Suomen ammattikorkeakoulusektorin suurimpana koulutusviennin keskittymänä, jonka tavoitteena on lisätä ja skaalata koulutusvientiä merkittävästi.

Ota yhteyttä
Jari
Laukia
johtaja
johtaja, Ammatillinen opettajakorkeakoulu
+358 294471710
Jari.Laukia@haaga-helia.fi
Jutta
Paukkonen
myyntipäällikkö
+358 294471720
Jutta.Paukkonen@haaga-helia.fi