Haaga-Helia mukana Matkamessuilla 2023 teemana vastuullinen liiketoiminta

Tervetuloa tutustumaan Haaga-Helian yrityskoulutuksiin ja kuuntelemaan asiantuntijoidemme puheenvuoroja Matkamessuille Helsingin Messukeskukseen 19.–22.1.2023.

Haaga-Helia mukana Matkamessuilla 2023 teemana vastuullinen liiketoiminta
Uutinen

Body

Matkamessut 2023 kokoaa tällä viikolla yhteen yli 850 näytteilleasettajaa 70 eri maasta Messukeskukseen ja nostaa matkailun keskeiset ilmiöt valokeilaan. Myös Haaga-Helia ammattikorkeakoulu osallistuu tänä vuonna Pohjois-Euroopan suurimpaan matkailualan tapahtumaan.

Haaga-Helia kouluttaa vastuullisen liiketoiminnan ammattilaisia

Haaga-Helian tuore tutkimus osoitti, että hotelli-, ravintola- ja matkailuala kaipaa tällä hetkellä kipeästi juuri vastuullisuusosaamista. Teemasta messuilla keskustelevat Haaga-Helian asiantuntijat Meri Vehkaperä ja Eeva Puhakainen messujen ammattilaispäivänä torstaina 19.1. (klo 10–10.30, Inspiration Stage).

Vehkaperä ja Puhakainen valottavat alustuksessaan Haaga-Helian MODULE-hankkeen tutkimuksen tuloksia. Hankkeessa kartoitettiin alan osaamistarpeita ja luotiin niihin vastaavia koulutuksia.

– Kartoitimme tutkimuksessamme, millaista osaamista matkailualalla kaivataan. Tuloksissa nousi esiin monipuolisen vastuullisuuskoulutuksen tarve. Puheenvuorossamme avaamme hankkeen tuloksia ja kertovat ratkaisuideoita, kertoo Puhakainen.

Messuilla on mukana myös Haaga-Helian matkailualan asiantuntija Jarmo Ritalahti kahdessa kestävään matkailuun liittyvässä tapahtumassa perjantaina 20.1.

Ritalahti toimii messuilla järjestettävän vastuulliskilpailun finaalin tuomaristossa (klo 10.30–12) sekä alustajana Konkretiaa vastuullisuustyöhön -seminaarissa (klo 13.30–14.30). Molemmat tapahtumat järjestetään Matkatieto-lavalla.

Mahdollisuus tutustua Haaga-Helian yrityskoulutuksiin

Vastuullisen matkailun osaajien kouluttaja Haaga-Helia tukee myös yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Haaga-Helian messuosastolla pääsee tänä vuonna tutustumaan yrityksille suunnattuihin koulutuksiin. Esimerkiksi Haaga-Helian Vastuullisen matkailun portaat -koulutus antaa valmiudet toimia vastuullisena matkailuammattilaisena tai -vaikuttajana muuttuvassa maailmassa.

Haaga-Helian kautta voi tilata myös erilaisia räätälöityjä yrityskoulutuksia koko henkilöstön tarpeisiin. Yrityskoulutusten lisäksi Haaga-Helia on myös mukana Visit Finland Akatemia -valmentajaverkostossa, joka tarjoaa valmennuspolun kansainvälisille matkailumarkkinoille, vastuulliseen matkailuun ja digitalisaatioon.

Matkamessut 2023 on suurelle yleisölle avoinna pe–su 20.–22.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Messujen ammattilaispäivä torstai 19.1. on suunnattu matkailualan ammattilaisille. Haaga-Helian löydät messuosastolta 7a134.

Tervetuloa tutustumaan Haaga-Helian yrityskoulutuksiin ja kuulemaan asiantuntijoitamme Matkamessuille! Päivien ohjelmaan voi tutustua Matkamessujen ohjelmasivujen kautta.

Ota yhteyttä
Ari
Nevalainen
viestintäpäällikkö
+358 294471020
ari.nevalainen@haaga-helia.fi