17 opettajaa valmistui Haaga-Helian International Hospitality Management -ohjelmasta Maltalla

Maltalaisen Institute of Tourism Studiesin 17 opettajaa juhli valmistumistaan joulukuun alussa, kun he vastaanottivat todistukset Haaga-Helian International Hospitality Management Master-tutkinnosta. 

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Vuonna 2016 Haaga-Helia solmi yhteistyösopimuksen maltalaisen Institute of Tourism Studies -koulun kanssa heidän opettajiensa kouluttamisesta. Koulutuskokonaisuuteen kuului sekä alemman että ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon toteuttaminen yhteistyössä Haaga-Helian kanssa. Koulutukseen osallistuneet ovat olleet hotelli- ja ravintola-alan opettajia, joilla on alalta vuosien kokemus. Koulutuksen tavoitteena on ollut vahvistaa heidän ravintola- ja hotellialan liikkeenjohdon osaamista sekä kehittää osaamista palvelumuotoilusta ja innovaatioista.

Kaksi vuotta sitten 17 koulun opettajaa valmistui Bachelor of Hospitality Management -nimikkeellä ja nyt 17 opettajaa juhli Master-tutkinnon saavuttamista. Valmistujaisjuhlaa vietettiin Maltalla ja Haaga-Helian vararehtori Jouni Ahonen jakoi valmistuneille tutkintotodistukset paikan päällä. Tilaisuuteen osallistuivat myös Maltan matkailuministeri Clayton Bartolo sekä Maltan opettajien ammattijärjestön puheenjohtaja Marco Bonnici.

Koulutus on toteutettu Maltalla moduuleissa Haaga-Helian asiantuntijoiden johdolla sekä osittain verkko-opetuksena. Haaga-Helian asiantuntijat lähettivätkin vararehtori Ahosen mukana lämpimät onnitteluterveiset kaikille valmistuneille ja kiittivät maltalaisia yhteistyöstä sekä vieraanvaraisuudestaan.

Haaga-Helia haluaa myös onnitella valmistuneita hienosta suorituksesta!

Kuva: Institute of Tourism Studies, Malta