Kippis ja skål! -juomien trendiraportti 2/2022

LAB8:n Kippis ja skål -trendiraportti esittelee vuoden 2022 viileimmät juomatrendit.

trendiraportin kansi
31.10.2022
Raportti

Kippis ja skål -trendiraportissa esitellään juomateollisuuden kuumimmat ja viileimmät trendit, joiden ajankohtaisuutta Suomessa arvioi Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneeli. Trendejä havainnollistavat lukuisat esimerkit vaikkapa markkinoille tulleista hybridi- ja kasvimaitojuomista, puhtaasta alkoholista ja uusista teknologisista ratkaisuista.

Julkaisun tiedot

Nimi
Kippis ja skål -trendiraportti

Kirjoittaja
LAB8

Julkaisuvuosi
2022

Ota yhteyttä
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
eeva.puhakainen@haaga-helia.fi