Rekrytoi opiskelijoita

Kuvituskuva opiskelijat yhdessä

Lead paragraph

Etsitkö uutta työntekijää? Haaga-Heliassa opiskelee yli 10 000 opiskelijaa. Etsitkö kansainvälistä talenttia? Haaga-Heliassa opiskelee vuosittain yli tuhat kansainvälistä opiskelijaa.

Ilmoita avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta, opinnäytetyötoimeksiannosta tai projektista

Jokaiseen ammattikorkeakoulututkintoon kuuluu pakollinen, vähintään 30 opintopisteen pituinen harjoittelu. Työajaksi muutettuna se tarkoittaa noin viiden kuukauden jaksoa (100 työpäivää). Harjoittelu on eri koulutusohjelmissa jaettu yhdestä kolmeen harjoittelujaksoon. Harjoittelun alkamisajankohta on yleensä sovittavissa, joskin monet opiskelijat pyrkivät ajoittamaan harjoittelun niin, ettei se keskeytä opintoperiodeja. 

Harjoittelu voi olla palkallista tai palkatonta. Tähän vaikuttavat muun muassa opiskelijan opintojen vaihe ja aiempi työkokemus. Käytännöt ovat alakohtaisia. Suosituksena on, että työnantaja maksaa harjoittelusta palkkaa oman alansa työehtosopimuksen mukaan. Alasta riippuen palkka on yleensä 70–90 % alan vastaavasta palkasta tai alimmasta taulukkopalkasta.

Rekrytoi osaajia JobTeaser-rekrytointisivustomme kautta

JobTeaser -rekrytointisivustomme kautta voit tarjota Haaga-Helian opiskelijoille työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyöaiheita ja projekteja. Työnantajana pääset itse laatimaan, muokkaamaan, näkemään ja poistamaan ilmoituksesi. Kaikki työpaikkailmoitukset tarkistetaan Haaga-Helia ura- ja rekrytointipalveluissa. Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalvelut hyväksyy ilmoituksen tai lähettää sen tarvittaessa takaisin muutospyynnön kera. Ilmoitukset näkyvät sivustolle kirjautuneille opiskelijoille 1–2 työpäivässä. Pidätämme oikeuden hylätä lakien ja asetusten vastaiset ilmoitukset.

  • Muista tallentaa oma salasanasi. Unohtunut salasana voidaan uusia klikkaamalla kirjautumissivulla kohtaa "Unohditko salasanasi? Ohjeet (englanniksi) tästä.
  • Hakuajan umpeuduttua ilmoitus arkistoituu automaattisesti. Vanhaa ilmoitusta voi käyttää pohjana uudelle ilmoitukselle.

Duuniin.net -rekrytointitapahtuma

Järjestämme kerran vuodessa perinteisen Duuniin.net -rekrytointitapahtuman. Seuraava tapahtuma järjestetään ke 9.2.2022 klo 10-16. Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa lokakuussa.

Lue lisää

Ota yhteyttä
Jukka
Väyrynen
suhdepäällikkö
+358 294471531
Jukka.Vayrynen@haaga-helia.fi
Gentiana
Lajqi
projektikoordinaattori
+358 294471511
Gentiana.Lajqi@haaga-helia.fi