Merkki ja logo

Haaga-Helian tunnuksen raikkaat ja rauhalliset sinisen ja vihreän pääsävyt sopivat korkeatasoiseen koulutukseen ja edustavat suomalaisuutta. Sävyt toimivat hyvin myös kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tunnuksen mosaiikkimaisuus kuvastaa opintojen ja opiskelijoiden osaamisen rakentumista erilaisista palasista ja kokonaisuuksista koko Haaga-Helian tarjonnasta. Se kuvastaa myös Haaga-Helian ammattikorkeakoulun laajaa koulutustarjontaa ja vahvaa sidosryhmä­toimintaa.

Tunnuksen suoja-alue on kahden neliön kokoinen joka reunalla.

Kuvituskuva
Kuvituskuva

Tunnuksen versiot

Haaga-Helian päätunnusta käytetään kaikessa yleisessä viestinnässä ja markkinoinnissa. Tunnuksen versioita koskevat samat käyttörajoitukset kuin päätunnusta. Tunnusta, jossa on Haaga-Helian virallinen nimi – Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – käytetään vain tehtäessä sopimuksia tai annettaessa lausuntoja viranomaisille. Englanninkielistä tunnusta käytetään harkinnan mukaan vain kansainvälisessä markkinoinnissa.

Tunnuksen käyttö eri värisenä

Tunnusta käytetään värillisenä valkoisella pohjalla. Tummalla ja värillisellä pohjalla tunnusta käytetään negatiivina. Huomioi, että logon ja taustan välinen kontrasti on tarpeeksi suuri.

Kuvituskuva
Kuvituskuva