Avoin AMK lukiolaisille

Kuvituskuva: opiskelijoita Porvoon kampuksella

Opiskele ammattikorkeakoulussa jo lukio-opintojen aikana!

Haaveiletko urasta liiketalouden tai koodauksen parissa? Aiotko suunnata lukion jälkeen opiskelemaan korkeakouluun? Nyt voit suorittaa korkeakouluopintoja myös lukio-opintojen rinnalla!

Haaga-Helia on avannut avoimen ammattikorkeakoulun opintoja maksutta myös lukiolaisille. Opintojen aikana pääset näkemään, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on. Opinnot on myös mahdollista hyödyntää myöhemmin osana korkeakoulututkintoa.

Tarjonnassamme on opintojaksoja verkossa ja lähiopetuksena. Voit ilmoittautua lukiolaisille tarjottaville ”kurkistuskursseille” ( 1-2 opintopistettä) tai avoimen amk:n 5 opintopisteen kursseille. Kurkistuskurssit tarjoavat mahdollisuudet tutustua korkeakouluopintoihin. Tarkista toteutustapa kurssikuvauksesta kunkin opintojakson kohdalta.

Kun suunnittelet opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa lukio-opintojesi aikana, keskustelethan asiasta opinto-ohjaajasi kanssa. Huomioi myös, että korkeakoulussa yksi opintopiste (op) tarkoittaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä.

Huomioithan, että Haaga-Helia on siirtynyt henkilöllisyyden sähköiseen tunnistamiseen. Saat ohjeet pankki- tai mobiilitunnistautumiseen, kun olet ilmoittautunut opintojaksolle. Tunnistautumisen jälkeen saat tunnukset Haaga-Helian järjestelmiin sähköpostilla ja tekstiviestinä aiemmin antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon. Sinun tulee myös täyttää opiskelusopimus ennen kuin tunnukset toimivat Haaga-Helian järjestelmissä.

Pidätämme oikeuden opetustarjonnan muutoksiin.

SYYSLUKUKAUDEN 2021 OPINTOJAKSOT LUKIOLAISILLE

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu syksyn kursseille nyt! Linkki ilmoittautumiseen löytyy kunkin kurssin kuvauksen kohdalta.