Avoimen väylän joustava erillishaku

Osaamisen tunnistamisen malli yritysyhteistyöllä

Lead paragraph

Avoimen väylän joustavan erillishaun kautta voi hakea suomen- ja englanninkielisiin amk- (Bachelor-) tutkintokoulutuksiin.

Avoimen väylän joustava erillishaku on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet Haaga-Heliassa kesken jääneessä koulutusohjelmassa ja sen jälkeen Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa yhteensä vähintään 210 opintopistettä (journalismin koulutus: 240 opintopistettä). Suoritettujen opintojen tulee muodostaa tutkintoon vaadittavat opinnot. Valmiilla, jo suoritetulla tutkinnolla, ei kuitenkaan voi hakea. Hakukelpoisuuden tuottavat opintopisteet eivät voi olla yli 10 vuotta vanhoja. Opintojen tulee olla kirjattuna opintorekisterissä hakemusta jätettäessä siten, että ne näkyvät virallisella opintosuoritusotteella.

Huom! Hakijan tulee ennen hakemuksen täyttämistä ottaa yhteyttä kyseessä olevan koulutusohjelman opinto-ohjaajaan ja varmistaa, että kaikki vaadittavat opinnot on suoritettu.

Hakijalla ei saa olla voimassaolevaa opinto-oikeutta mihinkään suomalaiseen ammattikorkeakouluun tutkinto-opiskelijana.

Koulutus on yhden korkeakoulupaikan säännöksen piirissä. Hakija voi vastaanottaa vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan samana lukukautena alkavista opinnoista.

Vilppi avoimen ammattikorkeakoulun opintojen aikana voi johtaa hylkäykseen tutkintoon johtavan koulutuksen haussa.

Tutustu huolellisesti valintaperusteisiin Opintopolussa, www.opintopolku.fi, ennen hakemuksen täyttämistä.

Hakeminen

Hakuaika syyslukukaudella 2021 alkaviin opintoihin on 16.8.-8.11.2021 klo 15.00. Hakulomake löytyy hakuaikana Opintopolusta, www.opintopolku.fi. Päätöksen tutkintoon johtavaan koulutukseen valinnasta tekee tutkintojohtaja. Myönnettävän opiskeluoikeuden kesto on kaksi kuukautta opiskelupaikan vastaanottamisesta ja korkeintaan kuluvan lukukauden loppuun.

Kysymyksiä avoimen väylän joustavasta erillishausta?
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi