Worldline ja Haaga-Helia partneriyhteistyöhön

Worldline on Euroopan johtava ja maailman #4 maksualan yritys. Worldline tarjoaa luotettavan teknologian miljoonille ihmisille, yrityksille ja instituutiolle ympäri maailman. He työllistävät yli 20 000 työntekijää yli 50 maassa.

Worldline
News article

Body

Worldlinen Veera Mikkilä ja Laura Vänskä vierailivat Pasilan kampuksella, ja tapasivat Haaga-Helian rehtori Minna Hiilloksen ja asiakkuuspäällikkö Riku Korosuon uuden yhteystyön tiimoilta. Mikkilä ja Vänskä ovat innoissaan tulevasta yhteistyöstä ja odottavat erityisesti tutustumista Haaga-Helian opiskelijoihin.

Heidän tavoitteenaan on tuoda yrityksen toimintaa tutuksi opiskelijoille, erityisesti Suomessa, mutta myös kansainvälisesti, sillä Worldline palkkaa työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

– Suomessa meillä on tällä hetkellä 185 työntekijää, ja painotus on erityisesti korttimaksamiseen liittyvissä asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä sekä B2B myynnin parissa. Naapurimaassamme Ruotsissa palkkaamme henkilöstöä näiden lisäksi esimerkiksi teknillisiin rooleihin, aina IT-tuesta koodareihin, Vänskä kertoo.

Worldline tarjoaa kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviin, eikä aiempi kokemus rahoitusalalta ole välttämätöntä. Worldlinella vastavalmistuneet tai opinnoissaan loppusuoralla olevat opiskelijat voivat työskennellä esimerkiksi maksukorttien asiakaspalvelussa Customer Advisor -tehtävissä tai yritysmyynnin parissa Sales Representative -tehtävissä.

– Tulevaisuudessa uskomme löytävämme Haaga-Heliasta potentiaalisia maksualan ammattilaisia. Meillä on uusia uramahdollisuuksia tarjolla ja vastavuoroisesti Haaga-Helian opiskelijoilla on varmasti potentiaalista osaamista, joka olisi hyödyksi myös meille, Vänskä pohtii.

Opiskelijat pääsevät tutustumaan Worldlineen ja tarjolla oleviin avoimiin työpaikkoihin tarkemmin yrityksen career-sivuilla, Jobteaserin kautta sekä myös rekrymessuilla, kuten esimerkiksi Duuniin.net- ja UraTori-messuilla. Worldline tulee myös näkymään keväällä Haaga-Helian Pasilan kampuksella brändättävässä omassa luokkahuoneessaan 3002.

– Meillä työntekijöillä on mahdollisuus oppia maksualasta, ja kasvaa sekä kehittyä yrityksen mukana. Worldlinella urakehitystä tuetaan tarjoamalla mahdollisuuksia edetä haastavimpiin tehtäviin yrityksen sisällä. Pidämme tärkeänä myös työn ja vapaa-ajan tasapainottamista, joten kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä osittain etänä. Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu yritys. Työntekijöiden hyvinvointi ja sen edistäminen on meille tärkeää, Vänskä päättää.