Viaporin Kekri juhlistaa pimeyden aikaa Suomenlinnassa

Haaga-Helian opiskelijoiden toteuttama Viaporin Kekri muuttaa Suomenlinnan marraskuun ensimmäisenä lauantaina jännittäväksi, koko perheen elämykselliseksi seikkailuksi. Viaporin Kekri -tapahtuma palkittiin erityispalkinnolla vuoden 2019 Evento Awards -gaalassa.

Tietämisen tyhjiö on täytettävä – vaikka vaihtoehtoteorialla
Uutinen

Body

Viaporin Kekri -tapahtuma toteutetaan Suomenlinnassa nyt viidettä kertaa. Lauantaina 2.11.2019 juhlitaan (klo 14–22) vuoden pimeintä juhlaa ja toivotetaan synkkä talvi tervetulleeksi. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa yhdistyvät teatteri, tarinat, taide ja hyvä ruoka.

Kekrin ympärille kietoutuva tapahtuma ammentaa vanhoista perinteistä ja Suomenlinnan historiasta. Ohjelmassa on kymmeniä tapahtumia ympäri saarta: esimerkiksi valosirkus, kekripukin poltto ja olutfestivaali.

Osa tapahtumista on niin suosittuja, että niihin pitää tehdä varaus. www.viaporinkekri.fi/ohjelma/

Tapahtuma on osa Haaga-Helian Service Schoolin LAB8-palvelukokemuslaboratoriota. LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen. Tavoitteena on luoda elämyksellisiä ja toimivia käytännön palvelukokemuksia – juuri sellaisia kuin Viaporin Kekri.

Tutustu LAB8-palvelukokemuslaboratorioon

Ota yhteyttä
Violeta
Salonen
lehtori
+358 294471510
violeta.salonen@haaga-helia.fi
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
eeva.puhakainen@haaga-helia.fi