Tietoisku opintopalveluilta

Tervetuloa opintojen pariin! Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja peruspalveluita on saatavana kampuksien omista opintopalveluista ja Pasilan asiakaspalvelupisteestä (2. kerros). 22.1. alkaen opintopalvelut tarjoaa online-asiakaspalvelua Zoomissa maanantaisin ja perjantaisin.

Kuvitus opiskelijat opiskelee
Uutinen

Body

Tammikuusta 2024 lähtien AMK- ja Master-tutkinnoista valmistuvat opiskelijat saavat sähköisesti allekirjoitetun tutkintotodistuksen, jonka he tallentavat itselleen. Opiskelijat eivät saa valmistuessaan enää paperista tutkintotodistusta. Lisätietoa lokakuussa 2023 julkaistusta uutisesta.

Muistathan, että Kelan terveydenhoitomaksu tulee maksaa viimeistään 15.3.2024. Lisätietoa Kelan sivuilta.

Päivitäthän osoitetietosi ja halutessasi muun, kuin koulun sähköpostiosoitteen Pepissä. Ota  yhteyttä opintopalveluihin, mikäli kotikunta ja nimi ovat tiedoissasi virheellisiä. Nimenmuutoksesta tulee ilmoittaa opintopalveluihin virallisella dokumentilla. Tarkistathan myös ystävällisesti, ovatko äidinkielesi ja koulusivistyskielesi Pepissä oikein. Katso täältä opintopalveluiden ja Pasilan asiakaspalvelupisteen yhteystiedot ja aukioloajat.

Opintopalveluista saat tietoa esimerkiksi opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista ja saat tarvittaessa erilaisia opiskelutodistuksia, opintosuoritusotteita ja Kelan ateriatukikortin. Virallisia sähköisiä ja sähköisesti allekirjoitettuja opiskelutodistuksia ja opintosuoritusotteita voit ladata itse Pepistä.

Ajankohtaiset opintoihin liittyvät tiedotteet löydät Haaga-Helian opiskelijan omilta sivuilta.

Intoa opiskeluun!