Opiskele syksyllä ohjelmoinnin osaajaksi – Ilmoittautuminen Haaga-Helian AMKoodari-opintoihin käynnistyy 4.8.

Haluatko oppia tulevaisuuden ammatin, päivittää osaamistasi, vaihtaa uraa tai muuten vain kehittää osaamistasi luontaisen luovuutesi pohjalta?

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Maksuttomat AMKoodari-opinnot ovat hyvä startti ohjelmointialasta kiinnostuneille ja koodarin työstä haaveileville. Opintojaksot toteutetaan verkko-opetuksena, joten voit suorittaa niitä kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta oman työsi ohella tai täyspäiväisenä opiskelijana.

Ilmoittautuminen Haaga-Helian maksuttomiin AMKoodari-opintoihin alkaa 4.8. klo 9.00. Hakuaika on käynnissä 15.8.2020 asti.

Voit valita yksittäisen opintojakson tai koostaa opintojaksoista itsellesi sopivan kokonaisuuden tavoitteidesi, käytettävissäsi olevan ajan ja mielenkiintosi mukaisesti. Jokaisella opintojaksolla on paikkakiintiö.

Koulutus on suunnattu kaiken tasoisille koodauksen opettelusta kiinnostuneille. Voit ilmoittautua mukaan opintoihin, mikäli et ole korkeakoulussa tutkinto-opiskelijana.

AMkoodari-opinnot eivät johda tutkintoon, eivätkö oikeuta opiskelijaetuuksiin.

AMKoodari on viiden ammattikorkeakoulun (Haaga-Helia, Metropolia, Laurea, Xamk ja Hamk) yhteinen koulutushanke, jolla pyritään vastaamaan ohjelmistoalan kipeään osaajapulaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan