AMKoodari - Maksutonta koodauskoulutusta

AMKoodari kuvituskuva

Haluatko oppia tulevaisuuden ammatin, päivittää osaamistasi, vaihtaa uraa tai muuten vain kehittää osaamistasi luontaisen luovuutesi pohjalta?
Haaga-Helia tarjoaa maksutonta koodarikoulutusta henkilöille, jotka eivät ole korkeakoulussa tutkinto-opiskelijoina.


AMKoodari-opinnot

AMKoodari-opiskelijana sinulla on yksi vuosi aikaa suorittaa AMKoodari-opintoja. Haaga-Heliassa opintojen suunnittelun tueksi on luotu opintopolut, jotka opastavat sinua opintojen valintaan kohti tavoitettasi. Ilmoittautuessasi valitset ensisijaisen polun, jota voit halutessasi täydentää muiden polkujen opinnoilla. Voit halutessasi suorittaa myös vain osia valitsemastasi polusta. Voit myös siirtyä polulla ensimmäisten opintojaksojen yli, jos osaat jo opintojaksoilla opetettavat osaamiset.

Opintojaksot suoritetaan etäopiskeluna.

Koulutus ei johda tutkintoon, mutta voit opintojen päätyttyä tilata todistuksen suorittamistasi opinnoista. AMKoodari ei ole tutkintokoulutusta, eikä oikeuta opiskelijaetuuksiin. Jos suoritat yli 30 opintopistettä, olet oikeutettu AMKoodari-osaamismerkkiin.

Voit valita neljästä erilaisesta opintopolusta:

LATAA AMKOODARI-SOVELLUS

AMKoodari-sovellus
Google Play
App Store

AMKoodari on vuosina 2019-2021 opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella toteutettavaa maksutonta koodarikoulutusta. Koulutus toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Koulutusta tarjoavat Haaga-Helia, Hamk, Laurea, Xamk ja Metropolia.

AMKoodari-järjestäjien logot
Ilmoittautuminen Haaga-Helian vuoden 2021 AMKoodari-opintoihin on päättynyt

Valitettavasti Haaga-Helian AMKoodari-opintoihin ei ole enää mahdollista päästä. Suosittelemme tutkimaan avoimen AMK:n tarjontaa sekä amkoodari.fi sivua.

Ota yhteyttä
Tuuli
Itkonen
kehityskoordinaattori
+358 294471288
tuuli.itkonen@haaga-helia.fi
19.02.2021
Opiskelijatarina
”Silloin tuli olo, että pitäisiköhän päivittää osaamistaan.” – Kun palaverissa osa jutuist...
Work & Study Fast Track - Nopeasti työelämään
08.12.2020
Yritysyhteistyö
Dubai Expo 2020
Tietojenkäsittelyn koulutus, tradenomi (AMK)
Tietojenkäsittely, avoin amk