Management Events palasi Haaga-Helian partneriksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja kutsuvierastilaisuuksiin erikoistunut Management Events solmivat muutaman vuoden tauon jälkeen uuden partnerisopimuksen.

Minna Hiillos, Miira Malmivuori ja Riku Korosuo - Haaga-Helia ja Management Events solmivat parnterisopimuksen
News article

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja kutsuvierastilaisuuksiin erikoistunut Management Events solmivat muutaman vuoden tauon jälkeen uuden partnerisopimuksen.

Kiinnostus partneritoimintaa kohtaan heräsi maaliskuussa järjestetyssä Duuniin.net -tapahtumassa, jossa yrityksen edustajat huomasivat, miten paljon positiivista huomiota se keräsi opiskelijoiden keskuudessa.

Sopimus sinetöitiin Haaga-Helian Pasilan kampuksella, jossa Management Eventsin Talent Acquisition Specialist Miira Malmivuori tapasi rehtori Minna Hiilloksen. Tilaisuudessa oli mukana myös Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo.

Malmivuoren mukaan Management Events on kiinnostunut erityisesti myyntipuolen opiskelijoiden rekrytoinnista. Yritys on tähän saakka ollut erittäin tyytyväinen Haaga-Heliasta tulleisiin myynnin opiskelijoihin, jonka vuoksi se haluaisi saada heitä tiimiinsä lisää.

— Rekrytoimme juuri taannoin kaksi kansainvälistä harjoittelijaa lisää. Tradenomit ovat tällä hetkellä haluttuja työntekijöitä, sillä keskusteluissa yritysjohtajien ja päättäjien kanssa vaaditaan valtavasti bisnesymmärrystä, hän tiivistää.

Malmivuoren mukaan maailmaa piinannut koronapandemia on nopeuttanut välttämätöntä muutosta virtuaaliseen suuntaan.

Sen seurauksena ympäri maailmaa toimivien kiireisten yritysjohtajien tapaamisesta on tullut entistä sujuvampaa. Yrityksellä onkin paljon kansainvälisiä harjoittelijoita nimenomaan virtuaalituotannon puolella.

Management Events on vuonna 1994 perustettu suomalaisyritys, joka toimii tällä hetkellä kymmenessä eri maassa. Yrityksellä on yhteensä noin 250 työntekijää.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi