Management Events on European Sales Competitionin 2024 pääyhteistyökumppani

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestää European Sales Competition -myyntikilpailun Helsingissä 22.–24.5.2024. Kilpailu järjestetään jo 10. kerran. Tämän vuoden kilpailun pääyhteistyökumppani on Management Events.

European Sales Competition 2024. Kuva: pasisalminen.com
Uutinen

Body

Management Events on perustettu Suomessa vuonna 1994, ja se toimii tällä hetkellä yli 10 maassa työllistäen 250 työntekijää maailmanlaajuisesti. Management Events organisoi Aurora Live -verkostoa Euroopan suurimpien yritysten tietohallinto- ja teknologiajohtajille.  Verkoston kautta palveluntarjoajayritykset tapaavat päätöksentekijöitä kasvattaen yrityksensä tunnettuutta, ja liiketoimintamahdollisuuksia ennalta sovittujen 1-2-1-tapaamisten ja kutsuvierastilaisuuksien kautta.

Pääyhteistyökumppanina Management Events tarjoaa kilpailussa myytävän tuotteen, joten opiskelijoiden roolina on toimia yrityksen myyjinä kilpailun aikana.

– Tulevaisuuden myyntilahjakkuuksien menestyksen mahdollistaminen on sekä intohimomme että investointi yhtiömme kasvuun. Management Eventsissä uskomme käytännön koulutuksen ja kokemuksen yhdistelmään jatkuvan oppimisen mahdollistajina. Siksi olemme ylpeästi ESC 2024:n pääkumppani. Odotamme mielenkiinnolla, kuinka tulevaisuuden osaajat myyvät palveluamme kilpailussa. Ja toki olemme innoissamme siitä, kuinka lupaavia myyntilahjakkuuksia tavoitamme, kommentoi Management Eventsin toimitusjohtaja Jenni Vilamo kumppanuudesta.

European Sales Competition 2024 kilpailujohtaja Riku Hytönen on iloinen yhteistyöstä Management Eventsin kanssa. 

– Olemme innoissamme saadessamme pääyhteistyökumppaniksemme Management Eventsin. Kilpailun kannalta on erittäin tärkeää, että roolipelissä myytävä tuoteratkaisu sopii kilpailun konseptiin, on sopivan haastava ja samalla erittäin mielenkiintoinen. Olemme varmoja, että kilpailuun osallistuvat opiskelijat saavat loistavan ja realistisen kokemuksen nykyaikaisesta B2B-myynnistä Management Eventsin ratkaisun ympärille rakennetusta kilpailukeissistä, hän sanoo.

European Sales Competition -myyntikilpailun tarkoituksena on kannustaa korkeakoulujen myynnin opiskelijoita ympäri Eurooppaa mittaamaan kansainvälisiä myyntitaitojaan opettavassa ympäristössä. Kilpailun tavoitteena on tuoda yhteen lahjakkaita yksilöitä yliopistoista eri puolilta Eurooppaa.

Kilpailun aikana opiskelijat pääsevät osallistumaan realistisiin myyntitilanteisiin, verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa ja edistämään innovaatiohenkeä myynnin alalla. Yrityksille kilpailu on loistava tilaisuus yritys- ja työnantajabrändäykseen sekä B2B-myyntityön imagon tukemiseen ja parantamiseen Euroopassa.

Kuva: Management Events.

Ota yhteyttä
Riku
Hytönen
lehtori
+358 294471281
riku.hytonen@haaga-helia.fi