Liikunnan korkeakoulututkinto käynnistyi Helsingissä

Nyt myös pääkaupunkiseudulla voi suorittaa liikunnanohjaajan suomenkielisen AMK-tutkinnon.

Liikunnanohjaajaopiskelijat
Uutinen

Body

Haaga-Helian elokuussa Helsingissä alkaneessa uudessa koulutuksessa on nelisenkymmentä opiskelijaa. Aiemmin liikunnanohjaajan AMK-tutkinnon on voinut suorittaa pääkaupunkiseudulla vain ruotsinkielisessä koulutusohjelmassa, ja Haaga-Heliassa sen on voinut suorittaa Vierumäellä sekä Tampereella.

Erityinen painotus huippu- ja kilpaurheiluun

Helsingin liikunnanohjaajakoulutus on profiloitu erityisesti huippu- ja kilpaurheiluun keskittyväksi koulutukseksi. Opintojen painopisteenä ovat urheilijalähtöinen valmennus, vastuullinen urheilujohtaminen sekä osaamisen kehittäminen.

Opiskelijat voivat valmistuttuaan työskennellä esimerkiksi koulutus- ja valmennustehtävissä tai organisaatioiden kehittäjinä.

– Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta avauksesta Helsingissä. Pääkaupunkiseudulla on monia mielenkiintoisia oppimisympäristöjä, joissa pyrimme tulevaisuudessa toimimaan verkostomaisesti opiskelijoiden ja yhteistyökumppanien osaamista kehittäen, kertoo tutkintojohtaja Teppo Rantala.

Kuva: Haaga-Helian uudet liikunnanohjaajaopiskelijat tutustuivat Pasilan kampukseen. Kuvassa keskellä etualalla lehtorit Kirsi Hämäläinen, Maria Ruutiainen, Sanna Vuorio sekä tutkintojohtaja Teppo Rantala.

Ota yhteyttä
Teppo
Rantala
tutkintojohtaja
+358 294471650
Teppo.Rantala@haaga-helia.fi