Kutsu pk-yrityksille terveysteknologioiden tekoälykiihdyttämöön

Tule mukaan FAIA ry:n sekä Haaga-Helia ja Laurea ammattikorkeakoulujen AI-TIE -tekoälykiihdyttämöön kehittämään yrityksesi valmiuksia hyödyntää tekoälyratkaisuja. Tekoälykiihdyttämö on suunnattu terveysteknologia-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalojen pk-yrityksille.

AI-TIE -tekoälykiihdyttämö on suunnattu terveysteknologia-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalojen pk-yrityksille.
News article

Body

Suomen tekoälykiihdyttämö FAIA ry:n sekä Haaga-Helia ja Laurea-ammattikorkeakoulujen toteuttama AI-TIE tarjoaa pk-yrityksille maksuttoman tekoälykiihdyttämön. AI-TIE -tekoälykiihdyttämössä sinulle aukeaa mahdollisuus kehittää yrityksesi sisäisiä prosesseja, tuotteita ja palveluja valintasi mukaan. 

Jos yrityksesi on tekoälytaipaleensa alkuvaiheessa tai osaamisen laajentaminen aihealueella kiinnostaa, niin kiihdyttämö on juuri sinulle suunnattu. AI-TIE:ssä luodaan riittävä osaamispohja, jotta osallistuvat yritykset voivat jatkokehittää toimintaansa itsenäisesti kiihdyttämön oppeja hyödyntäen.

Maksutonta yrityskohtaista sparrausta, työkaluja ja mahdollisuuksien kartoittamista

AI-TIE -tekoälykiihdyttämö rakentuu kahdesta jaksosta:

TEKOÄLYN PERUSTEET järjestetään 28.4. – 12.9.2022. Ensimmäinen jakso sisältää työpajoja, webinaareja, yhteisen verkostoitumistilaisuuden sekä omakohtaista sparrausta. Valtaosa ohjelmasta järjestetään verkossa. Osallistuminen edellyttää varautumista viikoittaiseen tapaamiseen, joita järjestetään alkukesään saakka. Kiihdyttämön ohjelma jatkuu kesän jälkeen syyskuussa.


AI DESIGN SPRINT järjestetään 12.9. - 15.12.2022. Toinen jakso sisältää yrityskohtaista sparrausta, jonka aikana luodaan yrityskohtaiset AI-tiekartat ja suunnitellaan konseptin validointiratkaisu (PoC).

AI-TIE sopii parhaiten sellaisille pk-yrityksille, joiden työllistävyyspotentiaali sekä innovaatio- ja kilpailukyky voivat kasvaa tekoälyosaamista parantamalla. Lisäksi kiihdyttämö tukee myös sellaisia pk-yrityksiä, jotka suunnittelevat aktiivisesti tekoälyn käyttöönottoa sisäisiin prosesseihin tai tuote- ja palveluinnovaatioiden kehittämiseen.

Paikkoja rajallisesti

Vaikuttaako hyvältä? Nyt on aika toimia, sillä paikat tekoälykiihdyttämöön täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautumislomakkeessa annettujen tietojen sekä yrityskohtaisten haastattelujen perusteella!


Haastatteluista sovitaan erikseen alustavasti hyväksyttyjen yritysten kanssa. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta viimeistään 21.3.2022 mennessä: https://link.webropol.com/s/health

Yritys voi osallistua kiihdyttämöön, mikäli se:

  • sijaitsee Uudellamaalla
  • on pk-yritys, jonka palveluksessa on enintään 250 henkilöä, ja jonka vuotuinen liikevaihto on enintään 50 miljoonaa euroa
  • toimii terveysteknologia, hyvinvointi-, sosiaali- tai terveysalalla

Lisää tietoa AI-TIE -tekoälykiihdyttämöstä löydät sivuila

https://www.haaga-helia.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/kutsu-yrityksille-terveysteknologioiden-tekoalykiihdyttamoon

 

Ota yhteyttä
Anna
Lahtinen
Senior Researcher
+358 294471253
Anna.Lahtinen@haaga-helia.fi