Ilmoittaudu ilmastoyliopiston kursseille

Ilmastoyliopisto (Climate University) on suomalaisten korkeakoulujen verkosto, joka tarjoaa 18 korkeakoulun yhdessä tuottamat kestävyys- ja ilmastokurssit yhdellä sivustolla.

Opettajat ilmasto-osaajina! Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu - täydennyskoulutus
Uutinen

Body

Ilmastoyliopisto tarjoaa ilmaisia verkkokursseja yliopistoille ja kaikille, jotka haluavat tehdä oman panoksensa yhteiskunnan kestävään kehitykseen siirtymisen eteen. Kurssit tehdään monitieteellisenä yhteistyönä suomalaisten yliopistojen kesken, opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen innovaatiorahasto Sitran ja osallistuvien yliopistojen rahoituksella.

Ilmastoyliopiston kurssien materiaalit ovat kaikille avoimia, mutta saadakseen kurssista opintopisteitä henkilön on oltava kirjoilla joko jossain kumppaniyliopistossa tai avoimessa yliopistossa.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Satu Harkki kannustaa Haaga-Helian opiskelijoita osallistumaan Ilmastoyliopiston kursseille. 

– Tämä on opiskelijoillemme upea mahdollisuus verkostoitua muiden ilmastoasioista ja kiertotaloudesta kiinnostuneiden korkeakouluopiskelijoiden kanssa, hän sanoo.

Haaga-Helian ja Helsingin yliopiston lisäksi verkostoon kuuluvat Aalto-yliopisto, Hämeen ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LAB-ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Svenska Handelshögskolan, Taideyliopisto, Tampereen yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto ja Vaasan yliopisto.

Katso kurssitarjonta Ilmastoyliopiston sivuilta.