Haaga-Helian restonomiopiskelijoille menestystä Maastrichtissa

Haaga-Helian opiskelijat menestyivät vuosittain järjestettävässä European Mise en Place Cup -kilpailussa. Kansainvälisen kilpailun ideana on kehittää ja innovoida ratkaisuja hotellialan haasteisiin intensiivisessä kahden vuorokauden tapahtumassa.

SISUpreneurs -tiimi Maastrichtin EMCupissa. Saara Höydenin, Denise Kleinin, Ilias Kuntrasin, Eemil Vainion, Pasi Tuominen ja Anna-Liisa Aarti
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostunut kilpailutiimi SISUpreneurs menestyi erinomaisesti 24.-25. huhtikuuta järjestetyssä kansainvälisessä hotellialan European Mise en Place Cup -kilpailussa (EMCup) Alankomaiden Maastrichtissa.

Haagan kampuksella opiskelevien Saara Höydénin, Denise Kleinin, Ilias Kuntrasin ja Eemil Vainion tiimi eteni kilpailussa aina sen finaaliin saakka, ja siellä seitsemän parhaan tiimin joukkoon. Kyseessä on Haaga-Helian historian paras EMCupin sijoitus.

Kilpailutiimi nappasi myös voiton kategoriassa Best Academic Paper, jossa opiskelijoiden tuli kirjoittaa aiheesta Intrapreneurship - The Salvation of our Hospitality DNA.

Tutkimuspaperin palkitseminen tuli Haaga-Helian opiskelijoille täytenä yllätyksenä.

Myös opiskelijoita valmentaneet lehtorit Anna-Liisa Aarti ja Pasi Tuominen iloitsivat palkinnosta. Aarti kertoo usean yrityksen ottaneen opiskelijoihin yhteyttä, ja pyytäneet heidän tutkimuspaperiaan luettavaksi.

Kilpailussa saavutettiin myös yksilömenestystä, kun osallistujat jaettiin ensimmäisenä päivänä sekajoukkueisiin kilpailemaan Best Sustainable Idea -palkinnosta. SISUpreneursin Klein oli mukana voittavassa joukkueessa.

European Mise en Place Cup on Euroopan suurin hotellialan opiskelijakilpailu. Tänä vuonna mukana oli kilpailutiimejä kolmestatoista eri maasta ja yhteensä 28 eri korkeakoulusta.  Koko kilpailun voitto meni NHL Stendenin ammattikorkeakouluun Alankomaihin.

Suomesta kilpailuun osallistui myös Laurea ammattikorkeakoulu.

Lisää tietoa aiheesta

Ota yhteyttä
Anna-Liisa
Aarti
lehtori
+358 294471081
Anna-Liisa.Aarti@haaga-helia.fi
Pasi
Tuominen
lehtori
+358 294471466
Pasi.Tuominen@haaga-helia.fi