Haaga-Helian ja KPMG:n yhteistyö täytti 10 vuotta

Yksi Haaga-Helian pitkäikäisistä partnereista on KPMG, jonka kanssa yhteistyö on kestänyt jo yli vuosikymmenen. Yhteistyövuosien jatkumisen lisäksi yrityksen toiveena on, että korkeakoulun tulevaisuuden osaajat löytävät KPMG:lle asiantuntijatehtäviin esimerkiksi tilintarkastuksen ja it-konsultoinnin pariin.

KPMG
Uutinen

Body

KPMG:n toimialaan kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut, ja kansainvälinen yritys työllistää Suomessa sekä Virossa yhteensä noin 1800 henkilöä. Suomessa toimintaa on 19 paikkakunnalla. Yrityksessä yhtenä  yritysvastuuteemana on jatkuva oppiminen, lifelong learning,  ja oppilaitosyhteistyö on suuressa merkityksessä teeman toteuttamisessa.

Käytännön yhteistyökuvioita hoitavat yrityksen edustajat, henkilöstöjohtaja Jenna Vikkula ja employer branding advisor Hanna Niemi, antavat kumppanuudelle korkeakoulun kanssa kiitosta. Vuosien aikana konkreettista ja opiskelijoille näkyvää yhteistyötoimintaa ovat olleet esimerkiksi kurssivierailut ja erilaiset tapahtumat.

– Näkyvintä yhteistyö Haaga-Helian kanssa on ollut tilintarkastuskurssien puolella, jolloin asiantuntijamme ovat olleet mukana opintojaksoilla luennoimassa. Tämän lisäksi olemme näkyvillä Haaga-Helian järjestämissä tapahtumissa kertomassa uramahdollisuuksistamme, Niemi ja Vikkula kertovat.

Moni Haaga-Helian opiskelija on myös päässyt oppimaan käytännön taitoja yrityksessä. Yritys työllistää vuosittain noin 200 opintojen loppusuoralla olevaa opiskelijaa erilaisiin harjoittelijatehtäviin, joissa pääsee konkreettisesti näkemään asiantuntijatyötä. 

– Toivomme että yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin kaikille osapuolille hyödyllisenä! Tuomme mielellämme esimerkiksi omaa asiantuntijuuttamme jatkossakin Haaga-Helian koulutuksiin. Meille on tärkeää, että myös tulevaisuuden osaajat löytävät meille töihin merkityksellisiin asiantuntijatehtäviin, esimerkiksi tilintarkastuksen ja it-konsultoinnin pariin, toteaa Niemi.

KPMG:n verkkosivut

KPMG
Onnea kymmenestä yhteistyövuodesta! Yrityskumppanuutta juhlistettiin Haaga-Helian kaupallisen johtajan Anne-Mari Karppisen (vasemmalla) vieraillessa KPMG:n toimistolla. Yrityksen edustajat Hanna Niemi (keskellä)  ja Jenna Vikkula saivat Haaga-Helialta shampanjaa muistamisena yhteistyövuosista.

 
Partneriyhteistyö Haaga-Heliassa

Haaga-Helialla on lähes 100 yrityspartneria. Partneriyhteistyö on ammattikorkeakoulun ja yrityksen välistä kokonaisvaltaista ja pitkäaikaista kumppanuutta. Yhteistyö rikastuttaa kaikkien osallistujien toimintaa: yrityksen brändi- ja työnantajamielikuva paranevat, opiskelijat oppivat yritysmaailman tarvitsemia kompetensseja ja Haaga-Helia kehittää toimintaansa sekä laajentaa verkostojaan.

 

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi